emiatt gyakran cikiznek :S az a baj hogy későn érő típus vagyok és alapból deszka voltam 15 éves koromig.. m
2008. ápr. 4. 20:17
1/10 anonim válasza:
elvileg, szerintem ezt te is tudod, fognak még nőni. Szóval a probléma részben-egészében meg fog oldódni.
Addig meg vagy ki kell bírni, vagy esetleg lehet kapni szivcsos melltartókat, melltartó betéteket.
2008. ápr. 5. 07:11
2/10 anonim válasza:
hát hallottam már ilyen esetekrol.. egy barinom is már 17 és elég kicsiek neki...az még megnő..de hogyha mégse akor léteznek mű mellek amit csak bekell helyezni a melltartoba...és akik cikiznek azokat nem kell figyelembe venni..
2008. ápr. 6. 09:12
3/10 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj, lehet az is, h örökölted. De semmiképpen ne hidd azt, hogy így marad... :)
Ha cikiznek, azt cselezd ki valahogy,ha érted mire gondolok. Ezekről nem tehetsz, sztem idióták ha emiatt cikiznek...
2008. ápr. 7. 18:34
4/10 tade válasza:
SZia! nekem is kicsi melleim vannak. Valahol en orulok is mert sportolok igy nem zavar, meg en igy fogadtam el magamat. Nem tudnam elkepzelni az eletemet nagy mellekkel. :)) Aki meg cikiz, az vagy igy udvarol vagy irigykedik..:)) Fogadd el magadat olyannak amilyen vagy!! De hidd el meg nonni fognak
2008. ápr. 7. 18:57
5/10 anonim válasza:
Ha csak egy éve kezdett igazából nőni, akkor még fog. Persze nem lehet mindenki dúskeblű, nekem sem túl nagyok a melleim, de mindig azt mondták rá, hogy formás, szép, jó a tartása. A kis mellnek előnye, hogy nem fog lógni. Nekem most így a szülés után nem valami jók sajnos, mert nagyon sok tejem volt kezdetben, viszont volt pár hónapom, amikor kiélvezhettem a nagy mell minden előnyét (bár hátránya több van ám). Szóval ne izgasson, hogy nem nagyonk, a fiúk közül sem mindenki azt szereti, sőt, merem állítan, hogy a többség nem szereti a csöcsös böskéket, egy mell inkább akkor szép, ha formás és nem lóg.
2008. ápr. 7. 20:45
6/10 anonim válasza:
Nekem is kicsi melleim voltak mindig. Persze engem is zavart, bár emiatt senki nem piszkált. Tudom, hogy nem könnyű, de a legjobb, ha így próbálod elfogadni a tested és elsősorban ennek az előnyeit élvezd, ahogy az az előzőekben is írták. A lényeg, hogy légy magabiztos, legyen önbizalmad és Te magad lásd így szépnek magad, igyekezz a testtartásodra odafigyelni és véletlenül se próbálj esetleg görnyedt felsőtesttel rejtegetni a melled. Jó az is, ha valami rendszeres sportot is űzöl.
Nekem igazából a gyerekszülés után lett nagyobb, de ezzel együtt egyébként is híztam. Ha fogyok, akkor a mellemből megy le legelőször. Mindemellett 16 éves kor után még nyugottan fejlődhetsz, hiszen Te magad írtad, hogy későn érő típus vagy. Addig is legyen csak magabiztos a fellépésed!
2008. ápr. 11. 08:54
7/10 anonim válasza:
Ha mindenkinek egyformán nagy melle lenne, nagyon unalmasak lennének a nők. A férfiak tényleg megcsodáljak a hatalmas kebleket, de ha egy komoly, tartós kapcsolatra vágynak, akkor ez már háttérbe szorul, sőt talán a kisebb, formásabb mellek inkább jöhetnek számításba, amelyek sokkal tovább maradnak formásak, mint a nagy, elnehezült, lógó mellek. Az én férjem is rácsodálkozik a kirakatba helyezett nagy dudákra, mégis engem vett el feleségül, pedig kis mellem van - 27 éve vagyunk együtt -Sőt, ha belegondolok a kollégák is begerjednek a nagy mellek láttán, mégis a legtöbbnek kismellű felesége van.
2008. ápr. 11. 09:10
8/10 anonim válasza:
dohányzás,drogok gátolják a tast feljődédét és a mell növejkedését. 18évesen,ezektől mentesen nekem most nő a mellem,nagyon.
2008. ápr. 13. 21:36
9/10 A kérdező kommentje:
nem cigizek, és nem is drogozok xĐ az előző kommenteket pedig köszönöm :)
2008. ápr. 14. 17:03
10/10 anonim válasza:
Ne aggódj majd az idő megoldja!Én 24 vagyok, és nekem 19 évesen kezdett nőni, mert addig deszka voltam valamiért, valószínűleg te is későn érő típus vagy mint amilyen én is voltam.Mindennek megvan a maga ideje!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!