Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Novemberben leszek 17 és...

Novemberben leszek 17 és nagyon zavar, hogy kicsik a melleim, de tényleg picik! Ilyenek is maradnak, mert akkor abba beleőrülök?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 20:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag 21-21 éves korig nő,de ez függ genetikától is.De ha hízol akkor minden bizonnyal oda is megy,de terhesség alatt is megnő.
2011. aug. 19. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
muti képet róla és eldőntjük
2011. aug. 19. 20:42
 3/10 A kérdező kommentje:
akkor imádkozom :)
 4/10 A kérdező kommentje:
perverz
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is nagyon kicsi, de ami gáz, hogy a hasam meg kicsit hájas. Szóval ha fogyok akkor még az a kevés is lemegy ami van. :S 19/L
2011. aug. 19. 20:45
 6/10 anonim ***** válasza:
én 19 vagyok és mondhatni alig nőttek valamicskét gyerekkorom óta... van 2 szúnyogcsípésem! és még vékony sem vagyok, erre sem lehet fogni... én sem szeretem, de ez van, nem tudok neki mit csinálni! a barátom ettől függetlenül, úgy szeret ahogy vagyok és azt mondta, hogyha megcsináltatnám a melleim neki nem tetszene. szóval ne parázz... lehet, hogy te szerencsésebb vagy mint én.
2011. aug. 19. 20:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Én 17 vagyok, kicsi mellekkel, én nem tudtam belenyugodni, tudom hogy 20-as éveire összeszedem a pénzt a műtétre, addigis varrtam magamnak mellkitömőt. 3500-ért láttam boltba az eg lehúzás.Nem látszik, csak nyúlik tőle a mellem bőre, de nem számít, mert úgyis megcsináltatom.

[link] 11 cm*7 cm-es. Plusz van egy mell összehúzóm: [link]

pontosan ugyanez van meg nekem is, így úgy néz ki mitnha nagy melleim lennének.Ezt csak azért írtam le neked, hogy ez is egy alternatíva... Egyébként modnják hogy van vmi mellnövelő tea... pff nem hiszek benne, mellnövelő kapszula, az se segít. Fogazásgátló se segített nekem, tehát valszeg kicsi marad! Vagy kérdezd meg anyukádat, hogy neki mikorra nőtt meg! Lehet hogy csak későn érsz!

2011. aug. 19. 20:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

20 éves kor után is nőhet még, csak nem olyan jelentősen.

És nem azért de mi bajotok nektek a kis mellekkel? Nekem is 2 szúnyogcsípésem van, ahogy itt valaki már jellemezte. Mégsincs semmi bajom vele. Szépnek tartanak a pasik is, még modellkedtem is párszor. Szerintem ti csak a melleitekre fogjátok a sikertelenségeiteket, vagy nem tudom. De attól hogy kitömitek a melltartót még senkinek nem fogtok jobban tetszeni, szebbek sem lesztek. Ahogy műtét után sem lennétek azok, mert nem a melleitől lesz szép senki sem, teljesen mindegy hogy mekkorák. Miért zavar ez titeket ennyire?

2011. aug. 19. 21:43
 9/10 anonim ***** válasza:
16 vagyok és kb olyanok a melleim mint egy 6.os kislánynak..nekem senki ne akarja azt megmagyarázni hogy nagyobb mellel egy nő nem magabiztosabb! énis meg fogom csináltatni mert a családunk anyai ágának genetikájából a mellek kimaradtak, elég szomorú de így van és sajnos ezt örököltem..Rengeteg atrocitás ért már szinte egész ált. suliban szét szivattak h "mivan csöcsös?" meg "otthon hagytad a melleid?"... valószínüleg ezért utálom ennyire magam, látom magam ocsmánynak, semmirekellő kis senkinek :D a slussz poén az az hogy iszonyú modell vékony vagyok (ezis genetika) tehát nem elég hogy nincs mellem csúnya is vagyok és még anorexiásnak is néznek :) imádom az életem.....
2011. aug. 19. 23:12
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek és az utolsó válaszolóval együtt érzek , mert engem is azért zavar , mert a suliban cikiznek vele
2011. aug. 21. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!