Novemberben leszek 17 és nagyon zavar, hogy kicsik a melleim, de tényleg picik! Ilyenek is maradnak, mert akkor abba beleőrülök?
Én 17 vagyok, kicsi mellekkel, én nem tudtam belenyugodni, tudom hogy 20-as éveire összeszedem a pénzt a műtétre, addigis varrtam magamnak mellkitömőt. 3500-ért láttam boltba az eg lehúzás.Nem látszik, csak nyúlik tőle a mellem bőre, de nem számít, mert úgyis megcsináltatom.
[link] 11 cm*7 cm-es. Plusz van egy mell összehúzóm: [link]
pontosan ugyanez van meg nekem is, így úgy néz ki mitnha nagy melleim lennének.Ezt csak azért írtam le neked, hogy ez is egy alternatíva... Egyébként modnják hogy van vmi mellnövelő tea... pff nem hiszek benne, mellnövelő kapszula, az se segít. Fogazásgátló se segített nekem, tehát valszeg kicsi marad! Vagy kérdezd meg anyukádat, hogy neki mikorra nőtt meg! Lehet hogy csak későn érsz!
20 éves kor után is nőhet még, csak nem olyan jelentősen.
És nem azért de mi bajotok nektek a kis mellekkel? Nekem is 2 szúnyogcsípésem van, ahogy itt valaki már jellemezte. Mégsincs semmi bajom vele. Szépnek tartanak a pasik is, még modellkedtem is párszor. Szerintem ti csak a melleitekre fogjátok a sikertelenségeiteket, vagy nem tudom. De attól hogy kitömitek a melltartót még senkinek nem fogtok jobban tetszeni, szebbek sem lesztek. Ahogy műtét után sem lennétek azok, mert nem a melleitől lesz szép senki sem, teljesen mindegy hogy mekkorák. Miért zavar ez titeket ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!