Annyira zavar, hogy rövid és vastag a lábam. Hogyan rejtsem el, vagy hogyan "csalhatom" jobbra?
Irtó ocsmány lábaim vannak. Anyám szerint csinosak, de én gyűlölöm őket! Nyáron utálok rövid szoknyákban és gatyákban mászkálni, egyszerűen szégyellem őket. Na meg a barátnőm lábai! Gyönyörűek! Hosszúak, vékonyak, én meg behányok az enyémektől :S Mégis miket viseljek? Hogyan rejthetem el őket? Ha majd barátom lesz...undorodni fog tőlem :/
Köszönöm előre is!
hát nekem is ilyenek a lábaim, de én már megszerettem őket :D
a cicanadrág és a répa szárú nem a mi divatunk, nekünk az egyenes szabású nadrágok állnak jól. szoknyákból és a térdig érő ceruzaszoknyákat részesítem előnyben, ilyenkor már fekete vastagabb harisnyával fekete magassarkúval, ez jól megnyújtja a lábam . az elegánsabb ruhák jobban állnak általában, sportos ruhákban idétlenül nézek ki :D
én ezeket tudtam ajánlani :D
Attól függ, pontosan mennyire rövid és vastag a lábad. Általában vékonyabbnak tűnik a láb, ha olyan szoknyát veszel fel, ami pont térd alá ér, ahol egy vékonyabb rész van. Nadrágot lehetőleg ne hordj, a szoknya ápol és eltakar, míg egy nadrágban pontosan látszik, milyen a lábad.
Ja és persze magassarkú! Szoknyát csakis azzal hordj! Emellett ilyen időben már lehet trükközni azzal, hogy sötét színű harisnyát hordasz, bordót, sötétkéket, feketét... ez is vékonyítja a lábat.
na jól van, a fejedben van a gond, nem a lábaddal, most már nyugodt vagyok :D
pont olyan a lábad, mint egy 14-15 évesnek....hát a bokád tényleg nem vékony, de az már nem fog változni....bokapántos cipő felejtős ebben az esetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!