Kislányos anyukák, titeket is zavar ha fiunak nézik
fülbevalós, kislányos színekbe öltöztetett, de rövid
hajú, fius kinézetű kislnyotokat?
Az én rózsaszínbe öltöztetett,szoknyás,hosszú hajú,lányos kinézetű lányaimra is rákérdeznek néha,h kisfiú?kislány?
Sztem néhány idősebb úgy van vele, a legbiztosabb,ha rákérdez.:DDD
(Egyébként a kedvencem,mikor mondom,h lányok, a válasz:nem baj, a lényeg,h egészségesek.:DDD)
2010. júl. 20. 17:10
engem nem zavar :P . a kislányomnak is van fülbevalója (belövős,gyémánt formájú) és rózsaszín-sárga, élénk színű szoknyákba van mostanába nyáron, de a haját mindig levágatom, és felzselézem neki alul. egy pár éve nagy divat volt felnőtteknél, de az én kislányom nagyon cuki így, és ő is kedveli :))sokszor nézik a zselé miatt fiúnak, de rögtön mondom hogy Angélának hívják,és minden rendeződik. 15/N
2010. júl. 20. 17:12
utolsó 15 éves vagy?????????????
2010. júl. 20. 17:14
Majdnem mindig tudok rajtuk nevetni. Az igaz, hogy zavaróbb, amikor nem kérdezik, hanem közlik, hogy milyen aranyos kisfiú.
2010. júl. 20. 17:16
Amikor még kisfiú voltam engem meg kislánynak néztek...
Anyukám kifejezetten jól szórakozott rajta, én viszont nagyon morci tudtam lenni ilyenkor:)
Anyámat nem zavarta ez, velem kapcsolatban. Legalábbis ezt mondta. Csak az, amikor a "gyerek" szó egyesknél fiút jelölt, és elvégre, én mint lánygyermek, nem lehettem "gyerek". :/
17:12 vagyok, 17:14-nek:
igen..becsúszott az Angéla és nem szerettem volna elvetetni :)
2010. júl. 20. 17:18
Nálunk pont fordítva volt. Mikor még a fiamnak nagyobb haja volt, mindenki óvatosan kérdezte, hogy "ugye, kislány?". Én meg mondtam, hogy "kisfiú!" És nem értettem miért hiszik lánynak...Aztán rájöttem. A hosszabb haja + az édi pofija miatt:))
2010. júl. 20. 17:19
Én egyszer azt a magyarázatot kaptam, hogy azért nem tudják, mert sárga a babakocsi és abban lehet fiú is, lány is. Mondtam nekik, hogy akkor talán nézzenek bele és akkor lehet, hogy könnyebb eldönteni, hogy mit látnak! :-D
2010. júl. 20. 17:23
nekem a kékbe öltöztetett fiamat nézik sokszor kislánynak,mert nagyon szabályos,bájos pofija van.szokott zavarni, de ez van
2010. júl. 20. 18:25
Kapcsolódó kérdések: