Annyira zavar, hogy rövid és vastag a lábam. Hogyan rejtsem el, vagy hogyan "csalhatom" jobbra?
Figyelt kérdés
Irtó ocsmány lábaim vannak. Anyám szerint csinosak, de én gyűlölöm őket! Nyáron utálok rövid szoknyákban és gatyákban mászkálni, egyszerűen szégyellem őket. Na meg a barátnőm lábai! Gyönyörűek! Hosszúak, vékonyak, én meg behányok az enyémektől :S Mégis miket viseljek? Hogyan rejthetem el őket? Ha majd barátom lesz...undorodni fog tőlem :/
Köszönöm előre is!
2011. okt. 1. 10:34
11/18 A kérdező kommentje:
LoveGlamour, köszönöm :))
2011. okt. 1. 11:17
12/18 anonim válasza:
Ritka hülye vagy már bocsi. szerintem tök szépek a lábaid! nincs semmi baj velük, a fejeddel van a baj nem a lábaddal!
13/18 anonim válasza:
Fiúként mondom, hogy szép lábaid vannak, nem fog senki undorodni tőleg, hanem igenis tetszeni fogsz neki :)
14/18 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm :)))
2011. okt. 1. 22:16
15/18 anonim válasza:
Neked tenyleg a fejeddel van baj..igenis szepek a labaid.Inkabb orulnel,hogy vannak!
16/18 anonim válasza:
nekem is tetszenek..
szerintem nincs semmi baj veled, a hormontermelésed még nem stabilizálódott és ezért gondolsz hülyeségeket. :)
24F
17/18 anonim válasza:
Biztos egy kicsit eltúlzod, de a kérdésedre válaszolva maxi ruha, esetleg háremnadrág: [link]
kicsit bővebb szárú nadrág, hirtelen ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!