Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, zavar-e titeket, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, zavar-e titeket, ha a barátotok, kedvesetek, férjetek rövid idő alatt nem kevés kilót fölszedve pocakot ereszt?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 19:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Barátom 2 év alatt szedett fel kb 5 kilót, de nem zavar, mert a pocija még az aranyos kategóriába tartozik:) Ha túlzásba vinné természetesen szólnék neki.
2009. ápr. 2. 19:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
az Uram 4 év alatt 20 kg-ot szedett fel..de még így picit pocakosan is szexi és imádom! ;) azért azt nem hagyom, hogy még több kiló rámenjen..+próbálok könnyebb kajákat főzni ;) :D
2009. ápr. 2. 20:26
 3/13 anonim ***** válasza:
65%
Nem,nem zavarna.Nem azert szeretunk valakit ahogy kinez,hanem azert amilyen.
2009. ápr. 2. 21:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavar az én férjem is pocakos de fogyózik.Én is vigyázok az alakomra tőle is elvárom hogy jól nézzen ki.Ő se örülne ha én elhíznék.A terhesség az más én is voltam kismama ,terhesség után kb. 10 kilóval nehezebb voltam.De nem éreztem jól magam a saját bőrömben,tetszeni akartam a férjemnek.Átlagosan sokkal jobban néz ki mint így.Szeretem ettől függetlenül ha már látom hogy tesz is érte valamit hogy nekem tetszen az már valami.
2009. ápr. 3. 08:33
 5/13 anonim ***** válasza:
61%
nem zavarna. nem azon áll vagy bukik a kapcs. az már inkább kizáró ok lenne, ha megcsalna.
2009. szept. 24. 23:40
 6/13 anonim ***** válasza:
40%

naná hogy zavarna. de nem fog mert a barátom nem hízna el soha. ha pocakja lenne, őt legalább annyira zavarná mint engem. még mielőtt bárki valami hülyeséget feltételezne vagy beszólna, persze hogy nem azért szeretem mert jól néz ki. azért szeretem őt mert Ő az. és Őhozzá hozzátartozik többek között az is, hogy jól néz ki. ha csak azért szeretném mert jól néz ki, akkor szerethetnék ezer más fiút is a világon, de én csak egyedül őt szeretem és nem is akarok senki mást szeretni, szóval...gondolom ez így elég világos.

20/L

2009. szept. 24. 23:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A pocakot lelehet dolgozni, naná, hogy nem zavarna :)

Egyébként is, a szépség múlandó...

2009. szept. 25. 02:18
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem zavar,pedig az elmult 2 évben vagy 15kiló mind a hasára ment...

de én bünöm is,finomat fözök:D

22/L

2009. szept. 25. 07:21
 9/13 anonim ***** válasza:
49%

Sajnálom, le lehet pontozni: nagyon zavar. Emberileg semmi bajom a túlsúlyos emberekkel, de szexuálisan nem tartom vonzónak az elhízott férfit, különösen a pocakot nem. Jó, ne értsetek félre, most ezért nem szakítok, vagy szexuális értelemben nem fordulok el a páromtól, mint egyes férfiak a néhány kilót felszedett feleségüktől - de a nőknek legalább van rá elfogadható okuk, mert azért a gyerekszülés az, na de a férfiak csak lustaságból, torkosságból, soksörivástól híznak el! És ha hízna a párom a hasára, és nem tenne ellene, azt velem szembeni tiszteletlenségnek fognám fel, hiszen tudja, hogy nekem ez nem tetszik, de úgy lenne vele, hoyg most már x ideje

együtt vagyunk, legyen ez is jó?

Azért a kapcsolatnak a szex is szerves része, nagyon sarkos azt mondani, hogy "csak a belső számít" A férfiakkal szemben mindenki megértő, akik megcsalják a gyerek, rájuk sózott házimunka miatt lepukkant feleséget, engem meg fogadjunk le fognak pontozni, amiért azt mondom, igenis zavarna, a ha a pasim elhízna....

Ez egyéni preferencia, hogy nekem nem tetszik egyáltalán a pocak, sok lány aranyos kispárnának tartja, hát én nem. Nem vagyok mániás plázacica, nem kell, hogy bordás kockahas legyen, de legyen normális. Nekem is jó alakom van, jogos az igényem, hogy a pasim is adjon magára. Én ha 1-2 kilót megláttam felszaladni, már csesztettem, hogy ne egyen annyi kenyeret. Inkább, mint hogy már késő legyen.

2009. szept. 25. 07:45
 10/13 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna! :) Persze bizonyos kereteken belül! És ha nagyobb lenne, se azért zavarna mert "duci", hanem inkább az egészségért aggódnék, és megpróbálnám rávenni, hogyha másért nem legalább azért próbáljon picit mozogni, vagy egyen egészségesebben! Akár én is elmegyek vele kocogni is! :)

7:45-s válaszoló! Elolvastam a kommentárodat! Az elején még nem értettem, hogy miért írod, hogy annyira le lehet pontozni...végülis van akinek belefér, van akinek nem! De mire a komment végére értem rájöttem...!! Azért az egy kicsit durva, hogy rászólsz hogy ne egyen annyi kenyeret meg ilyesmi! Őszintén szólva fel is merült bennem a kérdés, hogy szereted Te egyáltalán! Nem azért vagy vele, hogy megváltoztasd....

2009. szept. 25. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!