Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mivel tehetném nagyobbá a...

Mivel tehetném nagyobbá a melleim?

Figyelt kérdés

15 évesen akkora a mellem mint egy 12 évesnek örülök ha elérem a 65 A -s méretet és annyira gáz... az osztályba egy csomó csajnak nagy a melle de nincs olyan akinek akkora van mint nekem ..

ráadásul 155 centi vagyok és nagyon széles a csípőm is :S utálom magam !!!

2011. aug. 21. 00:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
fiatal vagy,még nőhet:) nyugodj meg:)
2011. aug. 21. 00:05
 2/11 anonim ***** válasza:
első vagyok! azzal kiegészíteném hogy én amire emlékszem 15-16 évesen 75 B-vel kezdtem,ebből 85 C lett mára:)
2011. aug. 21. 00:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia 17 vagyok és 75B-s. Amúgy nekem se tőgyeim vannak de én ezzel meg vagyok elégedve, nem akarok nagyobbat. Nekem ugrás szerűen nőttek, hirtelen. Fejlődő szervezetek vagyunk. Nyugi van. Lehet neked lesz a legnagyobb melled az osztályba. :D:D
2011. aug. 21. 00:20
 4/11 anonim válasza:

Most őszintén...

Te azt akarod,hogy akkora melled legyen mint két medicinlbda 15 évesen?Hidd el azok akiknek most nagy mellük van nem azt jelenti,hogy felnőttkorukban is az leszz bisztosan.Pedig ako nagyobb rá a szükség...:D

5/11 A kérdező kommentje:
a családomba senkinek nincs nagy melle mindenkinek A-s B-s
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem 19-20 éves korom között nőtt akkorára, hogy mindenki szilikonnak nézi. Gőzöm sincs mitől. Szóval még bőven nőhet. Addig meg legalább nincs útban. :)
2011. aug. 21. 00:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia! Azt akartam írni, hogy használj push-up melltartót(nekem is szépen megemelte és formásította őket) de látom hogy neked picik. Ajánlom hogy használj sportmelltartót amikor kell, hogy ne ereszkedjenek meg, és még szép hogy nőni fog. Nekem is biztosan, most 80/B-s van.:)

14/L

2011. aug. 21. 00:38
 8/11 anonim ***** válasza:
minek akarsz nagy melleket?? ugyan mi lenne attól jobb? azon kívül hogy több srác akarná közétenni a farkát...de ez nem éppen jó.
2011. aug. 21. 02:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Akkor ezt valószínüleg örökölted. Nem tudsz nagyon mit tenni. AMit javasolni tudok:

Testápolóval ápolhatod a melleidet is, mert ha a bőr szép, az már haladás.

Hideg-meleg váltózuhany, és egy kis massázs serkenti a vérkeringést.

2011. aug. 21. 12:19
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm :D a válaszokat majd beletörődök hogy ekkora
2011. aug. 21. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!