Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tehetném szebbé otthon...

Hogyan tehetném szebbé otthon a körmöm?

Figyelt kérdés

Kb. ilyen a körmöm lány létemre:

[link]

Nem rágom, pucolom rendesen, de semmi szép nincs benne, hamar betörik.

Ilyesmit szeretnék elérni:

[link]

Sok embernek olyan íves és szép fehéres, meg a körömágya is szép, nekem meg olyan beesett, semmilyen. Otthoni ápolás alatt pl. kézfürdőt értek, vagy bármi csodaszert :)

2011. aug. 19. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Napi 5 percre áztasd citromlébe (facsart), ettől szép fehér lesz, és leszedi róla a szennyeződéseket - pl körömlakkok maradványai.

A fazont, amire érdemes reszelned, ki kell tapasztalni, de ami nálam bejött, az volt, hogy sosem vágtam, mindig csak reszeltem.

Körömágyápolónak az Avonból rendelhetőt használom, nálam szinte csodát tett, és lakkozás előtt mindig viszek fel rá egy réteg erősítő lakkot a szín alá, és fölé is. Ebből a Rimmeles nagyon jó.

Aztán persze, mindenkinek más jön be.

2011. aug. 19. 17:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Kipróbálom mindenképp.
2011. aug. 21. 11:27
 3/3 anonim ***** válasza:
majd kíváncsi lennék az eredményre.Előre is köszi :)
2011. aug. 21. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!