Otthon hogy csináljam meg? Fülbelövés
nem szeretnék elmenni kilövetni mert pénzem sincs rá, másra gyűjtök és barátnőmnek begyulladt mind a kettő...
1. Fáj??
2. Mit kell csinálni??
3. jó a hagyományos varrótű??
arra gondoltam, hogy bekészítek jeget, sterilizálok mindent (tű stb) és előtte negyed órával beveszek egy kalmopirint.
ez így jó lesz??
13/L :)
Na, mivel az elöző válaszolók sokat segítettek én is leírom.
Először is veszel egy orvosi tűt és 70%-os alkoholt. Keresel egy arany fülbevalót, beáztatod egy kicsi alkoholba aztán meg is törlöd vele.
Következő lépésként fogsz egy kis jeget és a fülledhez tartod amíg már zsibbad és érzéstelen lesz.
Kijelölsz mindkét füleden egy-egy pontot, ahová szúrsz. Érdemes egyébként hátulról kezdeni.
Fogod az alkoholt és némi betadint, a füled is lefertőtleníted, majd odaállsz a tükör elé és átszúrod a füled a szintén lefertőtlenített tűvel.
Fogod a fülbevalót, berakod a tű nyílásába, amit kihúzól, hogy mikor kiér a tű a fülbevaló egyből ott legyen a helyén.
Naponta párszor lefertőtlenített, megmozgatod és egy hónap után kB, kicserélheted.
De én azt ajánlom, hogy inkább profival csináltasd meg, mert az azért biztonságosabb és a szüleidnek sem biztos tetszene az otthoni módszer :D
De a Te dolgod.
Nekem sikerült pár napja és nincs baj, ámbár én oda szúrtam ahol régebben lyuk volt, csak benőtt.
Remélem segítettem és csak óvatosan ✌️
Ja egyébként annyira nem fáj, és mondom inkább az orvosi tű.
De ha sima varrótű, előtte forrósidts fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!