Most lesz életem elsô Haloween-i bulija, és szeretnék valami olyan jelmezt, amit könnyen meg tudok otthon is csinálni, és csak 1-2 kiegészítôt kell hozzá külön venni. Van ötleted? 15/L
Szerintem nézd át a cuccaidat, és hátha találsz valami jó darabot.
Légy kreatív, mert biztos vagyok benne, hogy háromból két csaj boszi, vámpír vagy cowgirl lesz, ezek a nagyon tipikus jelmezek. Persze ha téged nem zavar, nem szóltam. :D De ha ezeket választod is, próbálj belevinni valami egyedit.
Szerintem öltözz a KISS egyik tagjának, az látványos, és elég az arcfestést megcsinálni, a többi nem is lényeg mellette. Bár lehet a te korosztályod már nem vágja az ilyesmit, ha jobban belegondolok.
Szerintem lady gaga is tökéletes jelmezötlet, mert az a nő körülbelül ilyen alkalmakra öltözik. XD
Valamelyik horrorfilm szereplője, nem tudom melyikek felkapottak manapság.
Az épp aktuális menő sztár hullája. Zombi.
Túrd át a régi göncöket is, ott találhatsz szuper dolgokat, hátha megihlet valami. Sminkkel, arcfestéssel lehet nagyot dobni, egy-két kiegészítő, és csúcsszuper lesz. :D
Igen, ezek elég átlagosak (már bocs) :) Szerintem tök kreatív, ha beöltözöl...
~halott pincérnőnek
bármilyen felső, fekete szoknya, fekete harisnya, fehér kötény, fehér arc és durva fekete smink. művérfoltok nem hiányozhatnak!
~Jack O'Latern-nek (a töklámpás angol neve)
sárga-zöld cuccok, sárga vagy zöld smink, és a diliboltokban kapható kimosható narancssárga hajspray.
Remélem, tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!