Hogyan tehetném a szemeimet nagyobbá? Kék színű szemem van és elég kicsi sajnos. Valahogy segitseteek
Nekem barna és nagyon nagyok:D
Amúgy szerintem fekete szemceruzával húzd ki felül is. azthiszem ez optikailag nagyít.
A szemed sarkában az orrod felé mindenképpen használj fehéret, vagy valami csillogó ragyogó por szemfestéket. Ez nagyítja a szemet.
Ha pedig fehérrel kihúzod alul az megnyitja a tekintetet.
Egyébként jó ha keretet adsz neki de egyes esetekben a fekete szemceruzától csak kisebb lesz a szemed. Mondjuk egy lila,barna, vagy kék szemceruza is jó lehet. De fontos, hogy a szemed belső sarkába rakj valamit. A szemhéjadra is tehetsz szemhéjfényt vagy valamit. Hangsúlyozd a szempilláidat is, és a szemhéjfestéket a szemöldökig dolgozd el ha lehetséges.
szemzugba világos árnyalat (az orrod felől), ahogy az előttem szólók is írták. felülre, alulra szorosan a szempilla mentén egy fekete szemhéjtussal kiemelni, de ne az egészet körbe(!!!!) csak a füled felőli részt (bocsi, nem tudom jobban elmagyarázni (: ) alul vékonyan, felül egy orr felé vékonyodó határozott vonallal. most jöhet a szempillaspirál (ajánlom a mac-ot, loreal-t, lancome-ot) fesd át többször, ügyelj arra, nehogy összeragadjon, vagy elkenődjön [TIPP: she márkában lehet kapni színtelen szájfényt: ha véletlenül hozzáér a szemhéjadhoz a spirál, könnyen letörölheted a szájfény "ecsetelőjével" ->nagyon hasznos, mert könnyebb használni a kis mérete miatt mint aegy zsepit, v. a fültisztitót, és a zselé nem dörzsöli ki a szemed] spirált használj alul is. szemceruza nem szükséges, de alulra vékonyan használhatod. jöhet a szemhéjfesték többi része. ugye már megvan a világos csillogó árnyalat a szemzugba. legegyszerűbb technika a következő: szürke szemfestéket használunk először ecsettel, vagy aplikátorral. a szemhéjtus vonala körül, (felette is) fess egy kis szürkét. ügyelj arra, hogy a szemzug felé világosodjon (ezzel egy kis keretet kap a szemed: belül világos-kívül sötét) ügyelj arra is, h. a szürke-fekete egybeolvadó legyen. készen is vagyunk, ez teljes alap smink, könyű megtanulni, és hasznos is... később kísérletezhetsz is, és mindenképp menj fel a [link] oldalra sok sikert
(egy hozzáértő ^^)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!