Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Segítseteek, hogyan barníthtom...

Segítseteek, hogyan barníthtom a bőrömet otthon?

Figyelt kérdés

nagyon világos a bőröm, nyáron ha le is barnulok picit alig látszik. fürdőruhában kirikítok a strandokon nem merek hosszunadrág nélkül kimenni az utcára pedig vékony hosszú lábaim vannak. mi az a módszer amit otthon alkalmazhatok, természetes barna leszek tőle és nem jön le vízzel?

köszönöm előre is

2011. ápr. 26. 23:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyél sok répát (a béta-karotin miatt), és napozz.
2011. ápr. 26. 23:11
 2/9 anonim ***** válasza:
napozz
2011. ápr. 26. 23:15
 3/9 A kérdező kommentje:
a napozás semmit sem segít. próbálkozom de nem is látszik egy egész nyár után se.
2011. ápr. 26. 23:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Jajj bárcsak hosszú vékony lábaim lennének :( én azt se bánnám ha zöld lennék csak hordhatnék rövidnacit :(
2011. ápr. 26. 23:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi az offért,de ez engem is érdekelne,bármikor bármennyit napozok nem segít,fehér vagyok mit a friss hó...Én is kérdeztem már,mert az halottam a barna színű napolajjal való napozás segít...de egy napolaj nem olcsó...3-8 ezer ft...

Szóval nem kaptam értelmes választ,csak annyit hogy délben ne napozzak,jó ezt eddig én is tudtam...

Szóval ez engem is érdekelne hogy hogyan barnulhatok,szoli nélkül...

2011. ápr. 27. 10:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Barnítókrémmel próbálkoztatok már?Nem káros, és már létezik olyan, ami egy testápoló és kevés barnítókrém van belekeverve.Viszont óvatosan kell használni, mert ha nem egyenletesen kenitek fel, foltosak lesztek.Vagy van spray formában is, amit csak ráfújtok a bőrötökre és már kész is.

Ha nem akartok ilyennel bajlódni, akkor bronzosítópúdert is használhattok, ez olyan mint egy testpúder, csak ettől szép barnák lesztek:)

2011. ápr. 27. 14:17
 7/9 A kérdező kommentje:
koszi nagyon! a barniokremnek meddig tart a hatasa?
2011. ápr. 27. 18:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát kb. 4 nap, utána kezd fakulni a szín(:
2011. ápr. 27. 20:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Van egy kapszula ami segíti a napozás hatását, béta-karotin+e vitamin kapszula, Arany mozsár (azt hiszem) a márkája,én szedtem és nagyon segített. Emellé érdemes sok répát enni. Én még mindezek mellé napozáskor karotinos Nívea napolajjal kentem magam, és még októberre is megmaradt a színem :)
2011. ápr. 30. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!