Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 16 éves múltam és szeretnék...

16 éves múltam és szeretnék tetoválást. Szerinted? (bővebben)

Figyelt kérdés

Anyáék még nem engedik meg, azt mondták, h 18 után. Viszont én eldöntöttem már jó ideje. Nagyon érdekel a matematika misztikusabb világa. Önszorgalomból tanulom a programozást, matematikát, fizikát. Már egy ideje fontolgatom, hogy megcsináltatom első tetoválásomat. Egy iniciálés E betűt szeretnék magamra tetováltatni, amely az Edictum szót jelenti latinul. Valamilyen nem látható helyre szeretném, például nagylábújj elé.

Szerinted? (Erős akaratom van, csupán érdekel, hogy más mit gondol erről.)

2011. szept. 25. 19:27
 1/10 anonim ***** válasza:

szerintem jó ötlet,és tetszik is :D

de szerintem várj még vele,max. egy évet

2011. szept. 25. 19:30
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem meg baromság
2011. szept. 25. 19:38
 3/10 A kérdező kommentje:
Miért?
2011. szept. 25. 19:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Nagy parasztoknak tartom azokat a tetoválókat, akiknél kint van a szalonban, hogy szülői beleegyezés kell, utána meg mégis vállalják anélkül a tetoválást. Az erős akarat türelemmel is társulhatna. Én is nagyon fiatalon el kezdtem mondogatni, hogy lesz, lesz.. Most, 25 éves koromban kezdtem el a tetováltatást, lassan készülök a 3-ra. Édesanyámtól nem várhattam volna, hogy tiltakozik ellene és pénzt adjon. Sokkal jobb, hogy az én keresetemből tudtam megvalósítani.
2011. szept. 25. 19:41
 5/10 anonim ***** válasza:
mert túl fiatal vagy
2011. szept. 25. 19:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Iskola mellett dolgozok hétvégente, ez az 1 centis kis izé nem kerülne 5 ezernél többe.
2011. szept. 25. 19:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is baromság.
2011. szept. 25. 20:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Szi.Attól,hogy hétvégente dolgozol még mindig csak 16 éves leszel.Szerintem várj minden képen még 2évet és ha még mindig szeretnéd akkor hajrá! :D
2011. szept. 25. 21:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Végül lett valami a dologból? :)
2014. jan. 5. 21:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Pont hogy nem baromság, mert számára van jelentése!
2016. márc. 29. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!