Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért csináltattad/csináltatná...

Miért csináltattad/csináltatnál tetoválást és mit fogsz gondolni róla 60 éves korodban?

Figyelt kérdés

Nekem is van tetoválásom,elég látványos helyen,és sokan kérdezik tőlem,hogy mi lesz ha megunom,vagy megöregszem...

Szerintem ez egy olyan dolog,hogy ha belevágsz,akkor nem érdekel mi lesz később.Én tudom,hogy ha öreg leszek,büszke leszek magamra,hogy vállaltam és meg mertem csinálni.

Ti mit gondoltok erről?

2009. okt. 24. 10:07
 1/6 anonim ***** válasza:

nekem van kettő...

az 1ik. az 2 pillangó akaromon(az 1ik jobbra másik ballra "néz"és narancsos színűek/története: volt 1 nagyon kedves barátnőm, 17éves koromban 1 koleszban voltunk és szobatársam volt, 1ütt éltünk 2évig nagyon szerettem...a lány akart 1 pillangó tetkot annak idején, de én mindig mondogattam neki h mennyire snassz már...és a lány tavaly november3-án csontvelő átültetésben meg halt...:( és ennek emlékére csináltattam a két pillangót

a másik tetkóm a vádlimon van egy cirádás 9-es, mert hiszek az ezotériában és a karmában és az én személyes karma számám a 9-es , ezért...

szóval úgy vagyok vele, ha a tetko jelentéssel bír, akkor egy szép dolog is lehet. és 60évesen sem fog érdekelni h van, mert tudo,m h sokan jelent számomra! és mikor én 60leszek akkor már nem lesz szenzáció h idősebbnek tetko fujj...mert akkor több 60évesnek is lesz, szal nem lesz nagy szám:)

2009. okt. 24. 10:21
 2/6 anonim ***** válasza:
*előző vagyok: neked hol van és milyen motivum:) ha szebed kérdeznem...
2009. okt. 24. 10:24
 3/6 A kérdező kommentje:

Nekem a tarkómom van.A keresztnevem kezdőbetűjét varrattam magamra.Hosszú hajam van,tehát ha akarom el tudom takarni.

Számomra is fontos volt,hogy olyan motívumot viseljek,ami jelentéssel bír.

20L

2009. okt. 24. 11:25
 4/6 anonim ***** válasza:
sztem is hülyeség hogy azzal riogatják az embert hopgy öregen milyen hülyén fog kinézni...Könyörgöm,60-70 évesen,szottyadtan már úgyis mindegy,nem?? Nem mutogatod a tested...
2009. okt. 24. 22:57
 5/6 anonim válasza:
a bal lapockamon van mar evek ota egy pillango. imadom, szerintem 120 evesen is imadni fogom :D es nem vagyok mar tini..
2009. okt. 29. 23:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem van mind a két lapockámon 1-1 virág és 2-2 pillangó, és közte kb. 15-20 centis nonfis virág. Nem hinném h fog érdekelni hogy milyen lesz 60 évesen! Olyan helyen van, ahol el lehet takarni.
2010. márc. 1. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!