Fültágítósok! Ha megkérdezik, miért csináltattad a fültágítód, mit válaszolsz?
Erre én is kiváncsi vagyok!
El nem ítélem én sem.
De azért arra kiváncsi lennék, hogy fognak kinézni majd 40-50-60-70 évesen azzal a jókora nagy lyukkal...
Viccesen! (Finoman fogalmazva)
Hogy rondábbak legyenek. Mi másért, hiszen tényleg csak elrondít mindenkit.
Amúgy komolyan, ez csak arra jó hogy feltűnősködjenek vele, unalmas embereknek ez jutott.
Nekem csak 5mm-es,ami visszafordítható(és nem is lesz nagyobb). Általában csak annyit szoktam válaszolni: tetszik, és így érzem jól magamat.Ezt a válasz nem nagyon szokták elfogadni, de scak tényleg ennyiről van szó, hogy teteszik és kész.
18/l
Itt nem fogsz normális választ kapni mivel a fültágítósok háromnegyede 10mm-nél feljebb nem megy vagy csak divatból kezdi el. A fültágításnak a fültágítás a lényege, nem az hogy elmegyek 5-6mm-ig, "nekem úgyis összemegy", mert félek a későbbi kinézetemtől, és raj vagyok haverok közt mert fültágítóm van, amit a világ minden kincséért nem takarnék el mert akkor senki nem látja...
Nem megyek bele komolyabban a témába, mert azt hiszem itt felesleges az ilyet jobban kifejteni.
Az 5mm-es tágítós csaj vagyok: Kedves utolsó kommentelő! Nem azért csináltam CSAK 5mm-es tágítót, hogy "raj" legyek hanem azért mert saját magamon csak ez a méret tetszik. Másoknak jól áll a 10, és annál feljebb lévő mm.
Másokon tetszik a nagyobb, de magamon nem. Nem félek attól, hogy hogy fogok kinézni pár év múlva, mert akkor nem lenne több piercin a fülemben.
Szóval a kommentedben az is meg kellett volna említeni, hogy vannak azért kivételek is akik, nem divatból csinálják ezeket a dolgokat.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!