Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A kutyám emlékére szeretnék...

A kutyám emlékére szeretnék egy tetoválást. Hova? 14 éves vagyok. Hova kellene?

Figyelt kérdés
nem kérek az olyanból h meg fogom bánni meg h fiatal vagyok
2011. febr. 24. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Sehova. Még meg sem csinálhatják neked, kislány. Addigra majd úgyis meggondolod magad.
2011. febr. 24. 19:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Szülői engedéllyel lehet és kíméljetek az ilyentől
2011. febr. 24. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:
A homlokodra!
2011. febr. 24. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,hogy szülői engedéllyel sem lehet...Úgyhogy nyugodj meg...ráérsz még gondolkodni,hogy mekkorát és hova akarsz..(jobban mondva lehet szülői engedéllyel de nem 14 évesen..)
2011. febr. 24. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Épp akartam írni, hogy kell a szülői jelenlét, beleegyezés. Ha engedik, szerintem egy profi tetováló tudja a legjobb ötletet adni. Tapasztalatból tudja, mit, hová érdemes alkotnia. Én a helyedben rá bíznám magam, ha tanácstalan vagyok. Bár még az is lehet, hogy nem javasolja azért a korod miatt, mert még változik a testalkatod, torzulhat a tetkó. Esetleg pont ezért tud tuti tippet adni, hol lesz maradandóan szép.
2011. febr. 24. 19:50
 6/7 haggyámán ***** válasza:

Igazság szerint a hosszabb válaszokat nem olvasod el, igaz?

"...A 18 évesnél fiatalabbak esetében a tetoválás is jogtalan, a törvény még azoknak sem kedvez, akik rendelkeznek szülői beleegyezéssel. Csak abban az esetben legális a kiskorúak tetoválása és testékszerezése, ha a szülő is jelen van az eseményen és írásban járul hozzá a beavatkozáshoz. Minderről a 2007-ben megjelent 1136-os törvény rendelkezik."

2011. febr. 24. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:
ha életed során az összes kutyád emlékére csináltatsz egyet......hát érdekes lesz...
2011. febr. 25. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!