Milyen tetoválást csináltassak? A szüleim emlékére szeretnék valami szépet a lapockámra/tarkómra.
Amúgy szerintem gondolkozz el, hogy mi az, ami tényleg őket szimbolizálja. Mert pl. én ha látnék a hátadon két pillangót egy sablonos semmilyen tetkónak gondolnám, aminek nincs jelentőssége.
Valami olyan kéne, ami tényleg nincs senkinek.
Arcot ne.
Nagyon kevés tetováló nem rontja el, valamint szex közben nem lehet letakarni anyu arcképét :P
Valami szimbolikus dolgot, pl ha valami mással meg tudod fogalmazni valakinek a lényét, mint pl. az indiánok a totemállatokkal. Esetleg egy szép idézet kecses, hurkolt betűkkel. Olyasmi ami rájuk emlékeztet vagy ők mondtak és nagyon megfogott.
A pillangóról nekem inkább az éjszakai pillangók jutnak eszembe.
Szerintem delfint/rózsát/macskát se illik ilyen témában, hacsak nem valami ténylgeges emlékhez kötődik )pl. rózsakertész vagy delfinidomár volt az illető)
Én is ezt tervezem édesanyám emlékére. Én az arcképét szeretném magamra tetováltatni, mert gyönyörű nő volt, és szeretném, hogy az a szép, mosolygós arc mindig velem legyen. Csak ahogy írta valaki, egy arcképet elég könnyű elrontani, szóval még nem találtam meg azt a tetoválót, akiben megbíznék, hogy tuti nem rontja el.
Én is gonodlkodtam idézeten, vagy olyan dolgon, ami hozzá kapcsolódik, de végül is annál maradtam, hogy az arcképe legyen, mert végülis róla szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!