Izabell kérdése:
18 évesen még mindig pattanások?
Figyelt kérdés
18 leszek 3 hónap múlva, s talán most a legcsúnyább az arcom.:(Azt hittem, hogy ha "megnovok" kimarad, és szebb lesz.Ez normális szerintetek?Nektek mikor múltak el?2012. jan. 25. 16:03
1/11 anonim válasza:
Zsíros a bőröd => bőrgyógyász, nem pedig hókuszpókusz.
2/11 anonim válasza:
21 vagyok és meg se tudom mondani ma hányat nyomtam ki...
3/11 anonim válasza:
Nekem 17 évesen ugyanez volt a problémám. Amíg kerestem egy lelkiismeretes Ilcsi termékekkel foglalkozó kozmetikust. Azóta ha nem használok káros alapozót(van az ilcsinek kevésbé káros) Egy db ragyám nincs. Mitesszerekből sokkal kevesebb lett, csak sajnos abba hagytam 1 kezelésen voltam meg 1 hónapig hazsnáltam a termékeket.(drága volt) 1 hónapra 3500 kezelés+6000 ért krém, de ezért tényleg minőséget kaptam. Ha debreceni vagy, priviben megmondom szívesen az elérhetőségét a kozmetikusnak.
4/11 anonim válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz.Én szedek rá gyógyszert.A mellékhatása hogy a szám hamar kiszárad és állandóan kenegetni kell.De egy szem pattanásom nincs , nagyon szép tőle a bőröm.
5/11 A kérdező kommentje:
♥Köszönöm a válaszokat!♥
~Bőrgyógyászhoz egyelőre nem megyek, mert tuti, hogy fogamzásgátlót kapok...
Arcradírt, kamillagőzölést kezdtem el használni és csalántea kúrába kezdek.
Csak azt szeretném tudni, hogy ez még a korral jár-e?vagy már el kellett volna tűnjenek...[?]
2012. jan. 25. 20:04
6/11 anonim válasza:
Hát, attól függ, milyen géneket örököltél. Szüleidnek nagyszüleidnek, tesódnak mikorra múlt el?
7/11 A kérdező kommentje:
A nagyszuleimet nem tudom, de a testvéremnek 19 évesen elég szép volt már az arca, most 20 és nem igazán van neki.
A szuleimnek állítólag nem volt ilyen gondjuk, vagyis nem emlékeznek rá:P
2012. jan. 25. 21:42
8/11 anonim válasza:
isotretinoin hatóanyagú gyógyszert írass fel bőrgyógyásszal ez elmulasztja a pattanást , zsíros bőrt.Javaslom a magánorvosokat mivel az sztk rendelésen csak olyan ecsetelős sz@rokat írnak fel amik semmit nem fognak érni.
9/11 anonim válasza:
azért csak óvatosan azzal! [link]
10/11 anonim válasza:
Azért az életstílus is befolyásolja nagyban a dolgokat. Pl. egészségtelen étkezés, cukros üdítők, vitaminhiány, stb. Lehet még gyulladástól is pattanás, rossz fogaktól, vagy bármi betegségtől ami nincs kezelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!