Fiú vagyok és babaarcú, nagyon ciki?
Figyelt kérdés
Azt mondják a szüleim és mások is hogy egy lány álma az én arcom. Mamám szerint tökéletes fejem van.. hát azért már ez túlzás. Szőke haj + kék szem vastagabb szájam van. Hhát ez nem ciki???? De szerintem úgy se lesz barátnőm. Egyáltalán nem gyúrok. (magasról leszarom hogy a többi fiú izmos) Én meg azért nem fogok gyúrni hogy faszán nézek ki és a segghülye csajok bukjanak rám. Áhh ehez még lusta is vagyok. Többet nem mondok már gondolhatjátok hogy biztos lány vagyok.. de nem! És természetesen gépezek szinte egész nap. Nem szeretek kimenni az utcára ilyen arccal. Tiszta egy szégyen vagyok. Inkább dögölnék megg. Bezzeg az idősek mondják hogy jajjjjjj milyen gyönyörűszép nagy fia van xD A-nyád a gyönyörű XD Szóval pls értelmes válaszokat írjatok. ( És azért írtam ennyit mert ezek voltak a fejembe , evvel kapcsolatban ) 15/F2012. jan. 24. 21:16
11/13 A kérdező kommentje:
Melyik városba laktok?
2012. jan. 26. 19:50
13/13 anonim válasza:
Tiszta hülye vagy, simán lehetsz modell! Menj el egy ügynökségre ők pont ilyen srácokat keresnek. Amúgy ki a fene mondta, hogy a lányok a kigyúrt pasikra buknak?!Én például hányingert kapok tőlük és nem én vagyok az egyedüli! +még ha kopasz is na az a halálom...és úgy járkál mint kakas a szemétdombon pff Szóval légy büszke biztos szuper vagy! babaarcú lány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!