A fiúnak nem ciki a kék szem?
Figyelt kérdés
Nekem az van de, kimegyek utcára vagy a suliba akkor mindig mondják hogy itt a szépszemű :D Tényleg úgy gondolják vagy csak viccelnek???2012. jan. 19. 22:42
1/19 anonim válasza:
Miért lenne az, legyél rá büszke emberek 70% barna szemű!
2/19 anonim válasza:
Jaj, ne legyél már ilyen kis önbizalomhiányos, nekem a kék szemű fiúk a zsánereim! És igazán nem vagyok ezzel egyedül;)
3/19 anonim válasza:
A szemszín nem számít, elhiheted. Nekem meg sötétbarna. És? Kit érdekel?:D Ha tetszel valamelyik lánynak, akkor nem fogja érdekelni a szemed színe. Nekem is mondta már lány, hogy szép szemem van... Kinek ez, kinek az:P
4/19 anonim válasza:
Terence Hillnek is kék szemei vannak.
5/19 anonim válasza:
de, nagyon. nem is értem miért nem operáltatják ki...
6/19 anonim válasza:
Tényleg úgy gondolják..a kék szem nagyon szép szerintem :$ kedvencem :)
7/19 anonim válasza:
nekem alapból a szőke, kék szemű srácok jönnek be...:)
8/19 anonim válasza:
a kék,barna,zöld között még tucatnyi féle árnyalat/átmenet van,szerintem amúgy mindenkinek lehet mondani hogy hú de szép a szemed,mert mindenkié egy kicsit más...
9/19 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, ha egy fiúnak kék szeme van.
22L
10/19 anonim válasza:
Ekkora marhaságot még nem hallottam =)).Légy rá büszke,igazán különleges a kék szem főleg ha még mélyebb árnyalatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!