Fiú vagyok és babaarcú, nagyon ciki?
Szerintem jobb is, hogy otthon maradsz. Majd fogja itt valami csaj építgetni az önbizalmad, amikor olyan tökéletes pasival is dughat, mint én...
Most komolyan, ki a férfi? (a helyes válasz : én, de ez ne keserítsen el... én sem tudok egyszerre 3,5 milliárd nőt megdugni [egyszerre xĐ])
Én imádom a babaarcú fiúkat :P
de ha mutatsz egy képet magadról többet is tudnék mondani...
Jah előző vagyok...
nagyon tetszik a felfogásod (hogy nem kezdesz el majmot meg homárt csinálni magadból csak azért mert most épp ez a divat... a többi fiúnak is így kéne gondolkodni.. amúgy lesz bnőd hidd el, én is azt hittem hogy nem lesz pasim sose és már azért volt egy pár párkapcsolatom.
(amúgy meg az én pasim kissé husis, nagyon sok olyan lányt ismerek (beleértve magamat is) hogy undorodok az izmos fiúktól mert a kockás hastól... se sakkozni nem akarok se egy matekfüzettel együtt lenni...)
de azért linkelhetnél egy képet :P
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!