Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiú vagyok és babaarcú,...

Fiú vagyok és babaarcú, nagyon ciki?

Figyelt kérdés
Azt mondják a szüleim és mások is hogy egy lány álma az én arcom. Mamám szerint tökéletes fejem van.. hát azért már ez túlzás. Szőke haj + kék szem vastagabb szájam van. Hhát ez nem ciki???? De szerintem úgy se lesz barátnőm. Egyáltalán nem gyúrok. (magasról leszarom hogy a többi fiú izmos) Én meg azért nem fogok gyúrni hogy faszán nézek ki és a segghülye csajok bukjanak rám. Áhh ehez még lusta is vagyok. Többet nem mondok már gondolhatjátok hogy biztos lány vagyok.. de nem! És természetesen gépezek szinte egész nap. Nem szeretek kimenni az utcára ilyen arccal. Tiszta egy szégyen vagyok. Inkább dögölnék megg. Bezzeg az idősek mondják hogy jajjjjjj milyen gyönyörűszép nagy fia van xD A-nyád a gyönyörű XD Szóval pls értelmes válaszokat írjatok. ( És azért írtam ennyit mert ezek voltak a fejembe , evvel kapcsolatban ) 15/F
2012. jan. 24. 21:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Talán ha tennél fel képet magadról, jobban el tudnánk dönteni, hogy ciki-e. Amúgy ez, hogy ki sem mersz menni az utcára, már beteges.
2012. jan. 24. 21:23
 2/13 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb is, hogy otthon maradsz. Majd fogja itt valami csaj építgetni az önbizalmad, amikor olyan tökéletes pasival is dughat, mint én...

Most komolyan, ki a férfi? (a helyes válasz : én, de ez ne keserítsen el... én sem tudok egyszerre 3,5 milliárd nőt megdugni [egyszerre xĐ])

2012. jan. 24. 21:24
 3/13 anonim ***** válasza:
30%
Egy képet ha linkelnél, az sokat segítene.
2012. jan. 24. 21:24
 4/13 anonim ***** válasza:
42%
miért lenne gáz, ha jóképű vagy? de mondjuk tény h nem ártana, valami kondi. és csak jelzem, h a csajok nem buknak az egyszálbélű semmi férfiassággal ellátott faszikra. és honnan szeded, hogy kigyúrt faszikra segghülye csajok buknak?:)
2012. jan. 24. 21:25
 5/13 anonim ***** válasza:

Én imádom a babaarcú fiúkat :P

de ha mutatsz egy képet magadról többet is tudnék mondani...

2012. jan. 25. 13:58
 6/13 anonim ***** válasza:

Jah előző vagyok...

nagyon tetszik a felfogásod (hogy nem kezdesz el majmot meg homárt csinálni magadból csak azért mert most épp ez a divat... a többi fiúnak is így kéne gondolkodni.. amúgy lesz bnőd hidd el, én is azt hittem hogy nem lesz pasim sose és már azért volt egy pár párkapcsolatom.

(amúgy meg az én pasim kissé husis, nagyon sok olyan lányt ismerek (beleértve magamat is) hogy undorodok az izmos fiúktól mert a kockás hastól... se sakkozni nem akarok se egy matekfüzettel együtt lenni...)

de azért linkelhetnél egy képet :P

21/L

2012. jan. 25. 14:04
 7/13 anonim ***** válasza:
Linkelj képet 14/L
2012. jan. 25. 14:39
 8/13 A kérdező kommentje:
Szivesen linkelnék csak amikor 13 éves voltam arról van kép. A telómmal ha fényképezek nemtom felrakni gépre mert nincs USB kábel. Fényképező meg apámnál van.
2012. jan. 25. 17:46
 9/13 A kérdező kommentje:
Tényleg bocsi :(( Pedig linkelnék
2012. jan. 25. 17:47
 10/13 anonim ***** válasza:
akk linkelj olyat amin 13 éves vagy
2012. jan. 26. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!