Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Levágatnád-e a hajad, ha...

Levágatnád-e a hajad, ha ezzel segítenél másoknak?

Figyelt kérdés
(Pl. Parókát készítenének belőle kemoterápián átesett gyerekeknek.)
2009. máj. 28. 15:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Felvállalom, hogy nem, és nem is igazán szégyellem emiatt magam. Eleve abszurd a szituáció - egy rákos _gyereknek_ (és nem mondjuk felnőtt nőnek) nem ez a legnagyobb baja, inkább kell neki pénz a gyógyíttatására, játék, stb. Hamarabb segítenék inkább más módon vagy adnék inkább pénzt a beteg gyerekeknek, ahogy már volt is rá példa - lehet, hogy nem annyit, amennyit a levágatott csípőig érő hajam érne, de ez nem várható el egy embertől. Több mint 10 év "munkája" a hajam, nagyon szeretem, mások is szeretik, hozzám tartozik. Nem hiszem, hogy attól rossz ember vagyok, hogy ilyen módon nem segítenék.
2009. okt. 13. 16:25
 12/16 anonim ***** válasza:
28%
nem. műhajból is lehet készíteni parókát.
2009. okt. 13. 17:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Gondolkodás nélkül. A hajam gyorsan megnő, neki viszont sehogy sem nőne:S Borzalmas érzés lehet, hogy pl egy nő rákos, és kemo alatt észreveszi, hogy hullik a haja... Egyik ismerősöm mesélte, mennyire szíven ütötte, amikor észrevette az első tincseket a párnáján...
2009. okt. 14. 17:04
 14/16 anonim ***** válasza:
40%
nekik visszanő ha már nem járnak kemora...
2009. okt. 16. 19:46
 15/16 anonim ***** válasza:
A hajat el lehet adni... nem pont paróka miatt. 30 cm-nél hosszabb európai hajért, azért elég szépen fizetnek, így adhatnád a rákos kisgyereknek a gyógyíttatására a pénzt. De ugye nem jutott egyik "nem-ezőnek" sem az eszébe :))
2009. okt. 19. 12:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha-ha jól lepontoztatok az őszinteségemért - már csak arra vagyok kíváncsi, hoyg a sok mártír, aki - elvben - bőszen bólogat a kérdésre, mit tenne, ha - a gyakorlatban - valóban ott lenne valaki ey ollóval? Amúgy meg igaz, el is lehet adni a hajat - kíváncsi vagyok, a nagy önfeláldozó igenezők + lepontozók közül hányan rohantak most hajat vágatni! :D Viccesek az emberek, és főleg nem őszinték, még magukhoz sem.
2009. okt. 19. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!