Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Levágatnád-e a hajad, ha...

Levágatnád-e a hajad, ha ezzel segítenél másoknak?

Figyelt kérdés
(Pl. Parókát készítenének belőle kemoterápián átesett gyerekeknek.)
2009. máj. 28. 15:45
1 2
 1/16 anonim válasza:
74%
Én nem biztos , hogy képes lennék rá.Tanán ha jót szeretnék tenni , akkor bevállalnám.
2009. máj. 28. 15:49
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Én biztos,hogy nem.Nekem is kell a hajam.
2009. máj. 28. 15:55
 3/16 anonim ***** válasza:
76%

Természetesen családtagnak/jóbarátnak gondolkodás nélkül! Nekem még fellehetne rá varrni de neki nem.

Jótékonykodás céljából viszont már nagyon elgondolkoznék rajta, de nem hiszem, hogy levágatnám.

17/Lány

2009. máj. 28. 16:44
 4/16 anonim ***** válasza:
70%

Nem biztos... ha én nem akarnám magamtól levágatni, akkor nekem mondhatnak bármit, makacsul ellenkezem.

Különben ha én ilyen helyzetben lennék biztos nem a paróka lenne a legnagyobb gondom... nem bántásból, nagyon szörnyű dolog a rák, de szerintem nem a paróka lenne a legfontosabb.

Főleg nem akkor, ha gyerek lennék.

2009. máj. 28. 16:56
 5/16 anonim ***** válasza:
95%

persze. nekem még megnő.

de azért meggyőzödve arról, hogy olyannak lesz, aki rászorul..bár más nem vesz...

ha megkérnének, így fogalmazok inkább

2009. máj. 28. 16:57
 6/16 anonim ***** válasza:
89%

Kérés nélkül, azonnal.

Számomra nincs különösebb értéke. Majd megnő. De egy betegség miatt megkopaszodott nőnek sokkal sokkal többet jelent (közvetve-közvetlenül a nőiességét is visszaadja) mint nekem, nekünk, egészségeseknek. Látom nem sokan tennék meg, ez elgondolkodtató :(

2009. máj. 28. 19:26
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
Különösebb szívfájdalom nélkül levágatnám. Főleg mivel nagyon gyorsan újra hosszú lesz a hajam :) És ha valakinek ezzel segíthetnék,akkor örülnék neki :)
2009. máj. 28. 19:45
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Magamtól nem jutna eszembe, h most levágassam és odaadjam vkinek. De ha látnék olyat aki rászorul, természetesen igen:)
2009. máj. 28. 23:17
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Családtagnak, közeli barátnak gondolkodás nélkül. egyetértek azzal, aki azt írta, nekem még megnő...

23 N

2009. okt. 13. 12:45
 10/16 anonim ***** válasza:
86%
ha a családomnak, vagy a közeli barátaimnak kéne a segítség, akkor rögtön levágatnám. ha viszont vmi adományos csaj megjelenne h vágjam le a hajamat és ezzel 20 emberen segítek, hát akkor nem vágatnám le.
2009. okt. 13. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!