Levágatnád-e a hajad, ha ezzel segítenél másoknak?
Természetesen családtagnak/jóbarátnak gondolkodás nélkül! Nekem még fellehetne rá varrni de neki nem.
Jótékonykodás céljából viszont már nagyon elgondolkoznék rajta, de nem hiszem, hogy levágatnám.
17/Lány
Nem biztos... ha én nem akarnám magamtól levágatni, akkor nekem mondhatnak bármit, makacsul ellenkezem.
Különben ha én ilyen helyzetben lennék biztos nem a paróka lenne a legnagyobb gondom... nem bántásból, nagyon szörnyű dolog a rák, de szerintem nem a paróka lenne a legfontosabb.
Főleg nem akkor, ha gyerek lennék.
persze. nekem még megnő.
de azért meggyőzödve arról, hogy olyannak lesz, aki rászorul..bár más nem vesz...
ha megkérnének, így fogalmazok inkább
Kérés nélkül, azonnal.
Számomra nincs különösebb értéke. Majd megnő. De egy betegség miatt megkopaszodott nőnek sokkal sokkal többet jelent (közvetve-közvetlenül a nőiességét is visszaadja) mint nekem, nekünk, egészségeseknek. Látom nem sokan tennék meg, ez elgondolkodtató :(
Családtagnak, közeli barátnak gondolkodás nélkül. egyetértek azzal, aki azt írta, nekem még megnő...
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!