Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most akkor magamnak tetszek,...

Most akkor magamnak tetszek, vagy másoknak?

Figyelt kérdés

Sokan azt mondják, hogy óóó csak úgy öltözz, ahogy jól érzed magad, ne törődj másokkal, ha nekik nem tetszik ne nézzenek oda és a többi...

Nekem például nem tetszik a dekoltázsom, szerintem csúnya a lábam, szóval inkább bőcuccokban járok, de ha mégis valami mini kerül elő egyszerűen képtelen vagyok fölvenni, mert úgy gondolom, hogy minek mutogassam, ami nem szép, nem akarok én senkinek fizikai fájdalmat okozni a pocakommal, vagy a vastag bokámmal...

Oké, engem speciel zavar, ha másokat zavarna a látványom.

De olyan sokan öltöznek rondábban, előnytelenebbül, csúnyábbak, mint azok a bizonyos testrészek, amiket csúnyának gondolok...

Másoknak amúgy jobban tetszem úgy, ha rövid szoknyát veszek, meg kivágott felsőt, de én egyszerűen csúnyának találom ezeket a részeimet, de legalábbis nem kiemelni valóknak....

Most akkor hogy öltözzek? Magamnak, vagy másoknak?

2010. jún. 14. 10:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Magadnak.

Lehet hogy másoknak jobban tetszel azokban a cuccokban, de ha csak feszengsz bennük, akkor semmi értelme hordani őket, úgysem fogod bennük jól érezni magad.

2010. jún. 14. 10:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld megtalálni a középutat. Például egy közepesen dekoltált felsőt hordj egy kicsit bővebb nacival vagy egy rövidebb szoknyát egy nem túl kihivó toppal vagy pólóval.
2010. jún. 14. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!