Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek csinosabb? (Lent! )

Hogyan legyek csinosabb? (Lent! )

Figyelt kérdés
Alapjába véve vékony vagyok, de a hasam az, amivel nem tudok megbékélni. Sztem túl nagy a testalkatomhoz képest, nincs rajtam sehol máshol felesleg. Nagyon nem szeretem, sokszor inkább behúzott hassal járok :), másképp úgy nézek ki, mint aki fel van puffadva. Más lányok vastagabbak, mint én, még sincs ekkora hasuk. Mi tudnék ez ellen tenni? Hogyan "faraghatnám" le a hasam? (160cm 48-49kg)
2012. jan. 22. 19:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hasizomgyakorlatokat végezzél, ezáltal erősödik a hasfalad és megtartja magát, nem fog annyira puffadtnak látszani. Emellett pedig kezdj el diétázni, ezen az oldalon találsz diétát és hasizomedzést is.

lent jobb oldal a tudatos táplálkozásnál találod a diétát

[link]

és itt a hasizomedzést

[link] 2012/01/22/p4p_edzes_222

2012. jan. 24. 09:31
 12/12 anonim ***** válasza:
próbáld ki a hastáncot meg persze felülések.
2012. márc. 2. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!