Hogy legyek csinosabb? Persze mértékkel.
Figyelt kérdés
Igazából a pénz ami gondot okoz, de szerintem tapasztalatból is kevés van. Szeretnék csinosabban öltözködni, szexisebb lenni, de nem tudom hogy kezdjek hozzá. Melyek azok a trükkök amikkel "szebb" lehetek? 165 cm vagyok, vörös (festett, eredetileg barna) vállig érő haj, 56 kg, világosabb börű. Vannak ruhák, ékszerek, smink, ami tutinak mondható?2010. aug. 2. 20:22
1/1 anonim válasza:
Festeni nem muszáj magad,de ha szeretnél,akkor egy kis szájfény,szemcerka max szemhéélyfesték bőven elég:)
A hajad hordd úgy ahogy a legjobban áll. Tegyél bele csattot, vagy hajpántot:)
A felsőid legyenek színesek, esetleg felisatokak,mintásak:)
A nadrágod lehet csípőnadrág is ha szereted.
Ha tudsz járni magassarkúban,akkor nyugodtan hordj azt is. De ha mégsem, akkro babacipő,vagy valami szép papucs. Hordj szoknyát,rövidnadrágot,toppot. A ruháidat feldobhatod ékszerekkel.
De a legfontosabb hogy úgy öltözködj,sminkelj,ami illik a személyiségedhez,hogy jól is érezd magad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!