Melyiket választanátok? Moletteb de csinosabb, vagy vékonyabb de slamposabb pl mint ők
ismét egy manipulatív kérdés...
a képeken a molett címszó alatt modellképeket linkeltél, studiófelvételeket, agyonretusálva, jó fényviszonyok között, beállítva.
a slampos kategoriába meg elcsípett képeket. valószínűleg az első pontban szereplő lányok is néznek ki ilyen slamposnak ha csak úgy kimennek az utcára :)
na, nem mindig öltözködnek ők slamposan..
mert amúgy, ha te lemész a sarki boltba, akkor ugye nem dísz öltözetbe mész? ;)
Énis manipuláltnak érzem a kérdést, mivel az első képen a molet nőn nncs is ruha :D
Amúgy bár nem vagyok pasi, de attól függne, hogy miért választok egy csajt, ha pasi lennék:
Ha barátnőt keresnék akkor persze fontos lenne, hogy külsőre is vonzónak találjam, de ez valószínűleg nem az ltözködése alapján dől el, és ebben az esetben fontos az is, hogy megértsük egymást.
Ha bénán kinéző pasi lennék, és a vékony és csinos lányok nem állnának szóba velem, akkor inkább a molettet választanám, ha villogni akarok a jól kinéző csajommal.
Ha csak dugni kell, akkor a vékonyat, mert mindegy milyen ruha van rajta úgyis lekerül...
Egyébként meg szerintem párt nem elsősorban a külső alapján választ az ember, de abban igazad van, hogy egy molett, de igényes nő lehet ugyanolyan vonzó, vagy vonzóbb, mint egy vékony. Viszont a molett nőket alacsonyítod le azzal, hogy igénytelen vékony lányokkal hasonlítod őket össze, hiszen a kettő nem egyenértékű. Az igényes molett nőt csak az igényes vékony nővel lehet összehasonlítani.
És még valami: én pl vékony, sokak szerint álomméretekkel rendelkező lány vagyok, és hidd el, hogy ez nem jelenti azt, hogy enyém lenne a világ pasi téren. Egyrészt hallottam már olyat vissza, hogy egy srácnak azért nem tetszem, mert "tudod ki akar egy csontvázat fogdosni" (pedig amúgy nem vagyok azért anorexiás alkat), másrészt 90%-ban olyan pasik önnek oda ismerkedni, akik szerint a nőket meg lehet venni, ha azzal villog, hogy neki mennyi pénze van, meg olyanok, akik azzal próbálnak férfiasnak tűnni, hogy bunkók. Mondhatnám, hogy ezeket a seggemen kívül semilyen más tulajdonságom nem érdekli.
Szóval szerintem a molett lányoknak megvan az az előnyük, hogy az eleve egy szűrőt is jelent, hogy az előítéletes s*ggfejek legalább elkerülik őket. És szerintem a molett nő tényleg ugyanolyan vonzó, nálunk a családban minden nő olyan, csak én lettem "nyeszlettke".
Az igénytelen nő viszont súlytól függetlenül gáz sztem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!