Melyik lányt választanátok a két leírt közül? .
Kíváncsi vagyok, hogy elsősorban a fiúk melyik lányt választanák maguk mellé az alábbi kettő közül... De van egy harmadik lehetőség is.
1. Olyan lány, aki rettenetesen trehány, "laza vagyok" típus. A szobája tiszta kupi (ételmaradékok, porcicák, ruhák össze-vissza dobálva a földön). Dohányzik, bulizni jár nagyon sűrűn, rengeteg barátja van, nagy bandás. Nem érdekli a tanulás, mert az a "raj", ha mindig egyeseket kap. És ami még fontos, hogy magas, a teste elég jó, és arcra is szép.
2. Tisztelettudó lány, udvarias. Nincs egy tucat barátja, nem jár mindig bulizni (csak ritkán), nem dohányzik. Tanul, mert tudja, hogy abból fog megélni és nem abból, hogy a barátaival szívja a cigit, a tanulást meg leszarja. Nagyon rendezett, igényes. A szobájában mindig rend van, nem szereti a rumlit. Kedves lány, de nem egy bombanő. Arcra egész szép, viszont van egy kis felesleg rajta.
3. Egyik sem.
És még egy megjegyzés: most nem általánosítok, hogy csak ez a két fajta nő létezik, hanem most két konkrét példát írtam le olyan személyekről, akiket én ismerek.
Egyik sem, mert az első az olyan aki semmire nem viszi és buta mint a segg, a kosz megeszi, igénytelen. A második meg a jókislány, aki azt teszi amit elvárnak tőle, unalmas és ha felesleg van rajta akkor lusta is mert nem sportol, nem figyel magára, mert csak a tanulás...
Nekem olyan lány kéne aki ugyan nem tökéletes, de lehet vele szórakozni járni, nem tanulásból áll az élete, de azért odafigyel rá, tudja mit akar. Foglalkozik magával, diszkó helyett inkább kirándulni jár, meg beszélgetni kávézóba, koncertekre ahol igazi zene szól. Szóval egyik véglet sem jó ha erre gondolsz. Se a jókislány, se a rosszkislány.
3, mert egyik sem szép, nálam pedig az alapfeltétel. Az "elég jó", és az "arcra szép" még kevés.
Ha a szépség megvan, utána jöhet a többi tulajdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!