Kis vagy nagy? Fiúk! Szerintetek melyik a szexibb? A kis fenék (sovány lányoknál), vagy a nagy fenék (kövérebb alkatúaknál)?
Szép Napot! Én nekem sokkal jobban bejön a nagyobb fenék, és nagyobb mell! Persze mindenki olyan, amilyen! Senkit sem kell csúfolni a kinézetéért!!!!!! És aki hízni akar tegye! Nem kell hallgatni a mai pasikra, akik egy része a csontkollekciót szeretik! Meg lehet nézni, hogy hova süllyedt a világ , hogy egy szépségkirálynő manapság milyen sovány!
Amiket mutattál képeket na az az igazi! NE HALLGASS MÁSOKRA, AZ NEM DAGADT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előző vagyok! Nem olvastam végig , de most is szép vagy! De ha hízni akarsz nyugodtan, a Menyasszonyommal mikor megismerkedtem 48kg volt, és mondtam neki, hogy ha akar és ő is úgy gondolja akkor menjen fel 65 re legalább..És meghízott és így jobban is tetszik! De te is nagyon szép vagy így is, de ha akarsz hízz egy kicsit!
Szia :D
A kérdező nem tudom hogy van vele, de akit linkelt az nem plusz 40-el több, hanem egy picivel kevesebbel.
Ja és ha elkezdesz sokat enni, akkor nem így fogsz hízni, hanem aránytalanul. Nagyon könnyen ráfázhatsz.
De szerintem csak a kérdés kamu. Legalábbis én nehezen tudom elképzelni, hogy valaki 40 kiló hízást írjon úgy, hogy elhiszi, hogy az csak ennyi pluszt eredményez.
Maradj sovány, sportolj sokat, nincs veled semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!