Kis vagy nagy? Fiúk! Szerintetek melyik a szexibb? A kis fenék (sovány lányoknál), vagy a nagy fenék (kövérebb alkatúaknál)?
Figyelt kérdés
Mind2 homokóra alak esetén.2012. jan. 16. 17:06
11/38 anonim válasza:
Nem...homokóra alkatú tényleg nem lehet kövér...egy kövérnek hol vékony a dereka? attól mert vékonyABB mint a csípője , még nem lesz homokóra alkatú...
vagy szerinted ő is homokóra?
nagy mell, vékonyabb csÍpő a deréknál....
12/38 A kérdező kommentje:
Amúgy azért írtam ezt a kérdést, mert szerintem hízni szeretnék. Nagy feneket szeretnék, és persze enni is szeretek.
most ilyen vagyok 48 kg
2012. jan. 17. 15:06
13/38 anonim válasza:
14/38 anonim válasza:
Ki kell, hogy ábrándítsalak :D...akit linkeltél NEM homokóra!!!! soha nem is volt az és nem is lesz.Ez egy körte...talán..bár ez már nem is alak szal nem hiszem hogy azt aki ennyire kövér belehet kategorizálni ilyen módon...ő csak szimplán hájas, kövér.
15/38 anonim válasza:
Kérdező akit linkeltél te vagy?Nem vagy TÚL vékony.Pont jó, szerinte. ne akarj hízni
16/38 anonim válasza:
Kérdező, hízz nyugodtan, de persze ne vidd túlzásba. +10 kg mehet simán.
17/38 anonim válasza:
Kedves farmeres kötözködő. Én ahány farmert eddig felvettem mindegyik másmilyen anyagú volt. Valamelyik rugalmasabb, valamelyik feszülősebb. Nekem az anyag ezt jelenti.
18/38 anonim válasza:
jó de a farmer az farmer.Az igazi farmer kicsit sem rugalmas.Akkor már nem farmerről beszélünk ;)...
Jó amúgy értem amit mondasz csak unatkozok.
19/38 A kérdező kommentje:
Ez vagyok én:
Azért kicsit többet akarok hízni 10 kg-nél.
Nagy feneket szeretnék. Szerintem hízok vagy 40 kg-t vagy többet majd meglátjuk.
2012. jan. 18. 19:17
20/38 anonim válasza:
Ő... Azért nem kell neked annyit hízni... Nem, is hasonlítasz az elküldöttekre... Teljesen átlagos testalkatod van szép karcsú alakkal. Nem kell neked híznod... Ahogy nézem van feneked is nem tudom miről beszélünk de a képen látható piszkafákhoz ne igen hasonlítsd magad mert meg se közelíted xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!