Kis vagy nagy? Fiúk! Szerintetek melyik a szexibb? A kis fenék (sovány lányoknál), vagy a nagy fenék (kövérebb alkatúaknál)?
Figyelt kérdés
Mind2 homokóra alak esetén.2012. jan. 16. 17:06
1/38 anonim válasza:
szerintem mindenképp a kis fenék soványabb lányoknál
2/38 anonim válasza:
nagyobb popsi!!
de arányos testalkatnál.. ( mint pl Kim Kardashian, bár nekem az csajszi szemmel nézve már elég nagy, de inkább(? hagyjál már:D ha olyan seggem lenne:D) ilyen!!:)
4/38 anonim válasza:
5/38 anonim válasza:
Igen, nem tetszik a faszik nagy részének a hájas, nagy segg, uh jobb ha elkezdesz sportolni valamit! A vékony és feszes fenekű csajok a nyerők!
6/38 anonim válasza:
Egy sovány vagy egy kövér nő nem lehet homokóra alkatú.
A homokóra alkat éppenhogy azt jelenti, hogy karcsú (de nem sovány) és arányos. Egy elhízott nőnek nem azért van nagy feneke mert homokóra alkatú, hanem azért mert mindenhol sok zsír van rajta, így természetes módon meggyűlik a fenekénél.
7/38 anonim válasza:
birom..belinkel egy farmert -.-' farmeren keresztül midnenkinekmás segge van...laposabb
8/38 anonim válasza:
Nem találtam hagymagerezd segget. De a lényeg látszik. Amúgy nem minden farmeren. Az anyagától függ.
9/38 A kérdező kommentje:
a honokóra alkat az azt jelenti csak elmondom, hogy keskeny a derék és a csípő szélesebb.
2012. jan. 17. 14:56
10/38 anonim válasza:
anyagától függ ?:D az anyaga=farmer :D...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!