Kis vagy nagy? Fiúk! Szerintetek melyik a szexibb? A kis fenék (sovány lányoknál), vagy a nagy fenék (kövérebb alkatúaknál)?
Figyelt kérdés
Mind2 homokóra alak esetén.2012. jan. 16. 17:06
21/38 anonim válasza:
Jaj bocs. Hülyeséget írtam előbb. Az egy másik kérdés volt amire ez lett volna a válaszom... :D De még mindig pont jó az alakod felesleges lenne híznod.
22/38 A kérdező kommentje:
Nem érted mire gondolok.
Én konkrétan nagy feneket szeretnék. Jóval nagyobbat, mint ami most van. Már egy ideje ezen vagyok. Lassan de biztosan hízok.
2012. jan. 19. 15:43
23/38 anonim válasza:
Hát jó... De csak seggre nem tudsz hízni... :D Vele együtt jönnek majd az úszógumik is... Szépen fogsz kinézni. XD
24/38 anonim válasza:
15:43 ok, én szeretem a nagy feneket. Ha megvan, majd jelentkezz! :)
25/38 anonim válasza:
01-16 20:13
A homokóra, pont ahogyan az alma, körte, banán, az alap testalkatot jellemzi (csontozatilag), + hogy ezáltal hova hízik az illető.
És előfordul sovány és kövér kivitelben is.
Homokóra: Csípő és váll nagyjából egyforma széles, derék jóval keskenyebb, közepes vagy nagy mellek.
Na, Ők azok, pedig bőven van felesleg.
26/38 A kérdező kommentje:
Na igen! Valami ilyesmi alkatot szeretnék.
2012. jan. 20. 13:54
27/38 anonim válasza:
ilyesmit???? nem viccelj,ne akarj már kövérnek látszani
29/38 A kérdező kommentje:
ha ezt elérem boldog leszek, és lehet, hogy még hízok is rá.
majd meglátjuk.
2012. jan. 20. 17:11
30/38 anonim válasza:
Hát ilyenről sem hallottam még, hogy valaki dagadt akar lenni... A túlsúly nem egészséges. Én szeretek egészséges lenni. És attól, hogy nő a segged a melled még nem feltétlen fog nőni viszont a hasad valószínű. A végén olyan leszel mint egy mangalica sok sikert... De ha neked ez a vágyad. Sokan mindent megadnának egy olyan alakért ami neked van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!