Fiúk titeket mi fog meg egy lányban?
Figyelt kérdés
pl.: arc, fenék, dekoltázs? és milyen a női ideálotok? (kék szem, szőke haj stb.) kérlek kort írjatok :D2012. jan. 6. 21:50
1/9 anonim válasza:
> Fiúk titeket mi fog meg egy lányban?
Az arca.
> és milyen a női ideálotok? (kék szem, szőke haj stb.)
Ha szimpatikus az arca akkor tökmindegy hogy milyen színű a haja...
17F
2/9 anonim válasza:
szem, arc kisugárzása
Ideál: hosszú barna haj, szép szemekkel (kék), kedves tekintet
22/F
3/9 mus musculus válasza:
Ezer bocs előre is, hogy lányként bepofátlankodok ide, de szerintem ez egy hülye kérdés. Ennek a megfogásosdinak nem az a lényege, hogy agyban előre eldöntjük, mely testrésznek kell mindenképp megfelelniük az elvárásunknak, pont a kiszámíthatatlanságról szól, arról, hogy pontosan az tesz feltűnővé számunkra egy bizonyos egyént, amit egy másikon észre sem veszünk. Ideálja pedig a legtöbb férfinek nem nagyon van, bár a kivételek véleményére én is kíváncsi leszek.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és az utolsó kommentelő semmi baj x) ha figyeled az eseményeket és bele írsz engem nem zavar :)
2012. jan. 6. 22:29
6/9 anonim válasza:
Kozepes mell, formás segg.
Barna haj, barna szem. Noies, inteligens tekintet.
Erre a kombóra áll a dákó mint a zászló :)
15/F
7/9 anonim válasza:
Nekem azok a lányok szoktak feltünni, akiknek van egyfajta becserkészős mosolyuk, amihez általában párosul egy határozott, de mégis ilyen szégyenlős, visszahúzodó, de mégis kemény tekintet. Az ilyen lányokon ( jó páron ) azt vettem észre, hogy nem nagyon sminkelnek, vevőek a poénokra, nem nagyon szeretik, ha a testüket nézik, vevőek a szemezésre, ( van amelyik nem persze, kivételek vannak ) diszkóban, nem csak a seggüket rázzák, hanem jól táncolnak, látszik rajtuk, hogy nem szexér mennek buliba, van egy érdekes, figyelemfelkeltő valami abban, ahogy mennek például, az ilyen csajoknál nem láttam még szerencsére, mélyen kivágott felsőt, amin látszik szinte minden, ők nem ezekkel keltenek bennem érdeklődést, továbbá, meg nem is emlékszem olyanra, hogy egy nekem megtetsző leánynak nagy mellei lettek volna. Szem, haj, fenék, ezek nem számítanak, akik eddig megtetszettek, úgy voltak szépek, ahogy voltak. :) :)
8/9 anonim válasza:
Engem a kisugárzás fog meg, akkor megnézem az arcát, és az alakját.
Imádom az úgynevezett brunette, azaz barna haj-barna szem párosítást:)
9/9 anonim válasza:
nincs ideálom.egy szőke kék szeműben is megfoghat vmi.és egy barna hajú-szeműben is.a mosolya,beszéde viselkedése,akármi.Persze nyilván vannak kategóriák,amik tetszenek,és amihez bottal se nyúlnék hozzá.
30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!