Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti suliba torna óra után le...

Ti suliba torna óra után le szoktok zuhanyozni?

Figyelt kérdés
Vagy csak dezodor?
2012. jan. 9. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem szoktunk zuhanyozni pedig van.
2012. jan. 9. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:
mi sem szoktunk, dezodor nekem elég :)
2012. jan. 9. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi sosem zuhanyzunk. Nincs függöny a fülkéken, időnk sincs.
2012. jan. 9. 19:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha 30 ember szerinted le tud úgy zuhanyozni 10 perc alatt, hogy fel is öltözik és be is ér órára, akkor tévedésben vagy.

Amúgy meg: sulibaN

2012. jan. 9. 20:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Na megint magyar órán vagyunk nem tornán :) azért köszi tanárnéni! :*
2012. jan. 9. 20:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk szerencsére utolsó óra a torna,így van rá idő és én le szoktam zuhanyozni,de a nagy többség nem.
2012. jan. 10. 08:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Nálunk elméletileg kötelező lenne mert vannak felújított öltözőink és zuhanyzók is külön a fiúknak és a lányoknak. De mivel időhiány miatt ez nem fér bele részben azért mert csak 10 perc szünetünk van közte és a tanár sem akarja az órát hamarabb befejezni mert akkor kb nem sok mindenre lenne időnk, és még sorolhatnám. Igaz nekünk lányoknak mindig utolsó órán van a tesi így időnk is lenne rá de minek, egyrészt sokaknak óra után 10 percük van elérni a buszt ami gyalog kb 7 percnyire van a sulitól így gyorsan kell öltözni is meg minden. Én egy törölközővel letörlöm magamat és bedezodorozom magam aztán futás a busz után...

Ha edzésen vagyok akkor persze lezuhanyzok ott egyrészt kevesen vagyunk és mindenkinek jut kabin másrészt akkor még van bő félórám elérni a buszt így kényelmesen feltudok öltözni fésülködni stb...

2012. jan. 14. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!