Van itt olyan család/ember aki ritkán fürdik? Szóval nem mindennap.
Figyelt kérdés
Miért? Megdöbbenve hallom...hogy pl. nem bányász és azért nem...meg hogy a portól kell fürdeni csak....
Nem pisiltek/kakiltok/izzadtok /menstruáltok??? Testszag azért egy nap elteltével is erősebb már...hmmmm nem értem én ezt akkor miért nem mossátok meg? Nem kényelmetlen?
2012. jan. 9. 17:46
31/35 anonim válasza:
tegnap 23:24
"kakás seggel ki ül vízbe amúgy?"
miért, szerinted nem törlik ki szarás után?
32/35 A kérdező kommentje:
Fürdés, zuhanyzás, egyre megy. Akkor ki nem tisztálkodik.
2012. jan. 10. 23:03
34/35 anonim válasza:
fürdéssel is van szag erre való a parfüm :DDDD
na az ilyen embereknek van gyomorforgató szaguk a buszon, parfümmel kevert izzadtság szag isteni :D
35/35 anonim válasza:
húú én olyan szinten igényes tudok lenni hogy nem bírom ki...nyáron kétszer fürdök egy nap, de szerintem a fürdés szót a zuhanyzásra is érted itt...de egyébként is minden nap szoktam. Van hogy átalszok egy egész napot suliszünetben mondjuk, olyankor nem szoktam, de az végülis nekem csak egy nap.:DD A hajmosással ugyanígy vagyok. 3 naponta kell mert idegbeteg leszek....szeretek tiszta lenni és a faggyúmirigyek akkor is dolgoznak ha te semmit nem csinálsz....tehát ja, nem kellemes ha felemeled a karod és érzed hogy jön a szag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!