Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van itt olyan család/ember...

Van itt olyan család/ember aki ritkán fürdik? Szóval nem mindennap.

Figyelt kérdés

Miért? Megdöbbenve hallom...hogy pl. nem bányász és azért nem...meg hogy a portól kell fürdeni csak....

Nem pisiltek/kakiltok/izzadtok /menstruáltok??? Testszag azért egy nap elteltével is erősebb már...hmmmm nem értem én ezt akkor miért nem mossátok meg? Nem kényelmetlen?

2012. jan. 9. 17:46
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 23:24

"kakás seggel ki ül vízbe amúgy?"

miért, szerinted nem törlik ki szarás után?

2012. jan. 10. 21:10
 32/35 A kérdező kommentje:
Fürdés, zuhanyzás, egyre megy. Akkor ki nem tisztálkodik.
2012. jan. 10. 23:03
 33/35 anonim ***** válasza:
mindenki tisztálkodik
2012. jan. 11. 15:14
 34/35 anonim ***** válasza:

fürdéssel is van szag erre való a parfüm :DDDD

na az ilyen embereknek van gyomorforgató szaguk a buszon, parfümmel kevert izzadtság szag isteni :D

2012. jan. 11. 17:16
 35/35 anonim ***** válasza:
húú én olyan szinten igényes tudok lenni hogy nem bírom ki...nyáron kétszer fürdök egy nap, de szerintem a fürdés szót a zuhanyzásra is érted itt...de egyébként is minden nap szoktam. Van hogy átalszok egy egész napot suliszünetben mondjuk, olyankor nem szoktam, de az végülis nekem csak egy nap.:DD A hajmosással ugyanígy vagyok. 3 naponta kell mert idegbeteg leszek....szeretek tiszta lenni és a faggyúmirigyek akkor is dolgoznak ha te semmit nem csinálsz....tehát ja, nem kellemes ha felemeled a karod és érzed hogy jön a szag.
2014. jan. 9. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!