Van itt olyan család/ember aki ritkán fürdik? Szóval nem mindennap.
Miért? Megdöbbenve hallom...hogy pl. nem bányász és azért nem...meg hogy a portól kell fürdeni csak....
Nem pisiltek/kakiltok/izzadtok /menstruáltok??? Testszag azért egy nap elteltével is erősebb már...hmmmm nem értem én ezt akkor miért nem mossátok meg? Nem kényelmetlen?
Első!
Én is egésznap itthon vagyok, olvasok, és mindennap fürdök. Nyilván érzi az ember a saját testszagán is, kényelmetlen. a papírtörlés mellesleg szerintem nem ugyanaz...szerintem nem higénikus annyira.
18:19 - Tegnap este sikerült majonézes kajára kakaót inni, ami utána jött az durva kaki volt :DD
Emiatt tegnap 3x fürödtem, igaz abból 2 csak alul volt.
Első vagyok, a bidére gondoltam. Az elég hatékony, bár ha úgy vesszük, fürdés.
Amúgy én is minden nap zuhanyzom, de tény, hogy iszonyú száraz is a bőröm, és ebben nagy szerepe van a túl sok víznek meg illat- és méreganyagokkal teli tusfürdőnek.
Ma 17:59
Nekem is száraz a bőröm...nem azt mondom hogy büdös vagyok...állítólag akkor sem vagyok az ha nem fürdök meg 3 napig...ami csak különleges estben fordul elő...de én szeretem ha SEMMILYEN testszagom nincs. És rólam senki nem mondaná meg hány éves vagyok, tizet simán letagadhatok, nem hiszem, hogy öregít a víz, sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!