Van valakinek az ismerősi körében szegény család vagy idős ember, akinek jól jönne egy TV-készülék?
Újat vettünk, így feleslegessé vált. 50 cm képátmérőjű, képcsöves S-sel kezdődő márkanevű készülék. Teljesen működőképes, egyedüli hibája, hogy a hátulján a DVD csatlakozó nem működik.
A fővárosban a szállítást is meg tudom oldani, természetesen ajándékba adnám!
Ha ismeretségi körben nem találsz neki gazdát, hirdesd itt:
Sok olyan történetet olvastam itt, hogy rossz helyzetben vannak családok, azért is gondoltam arra, hogy egy családnak vagy egy magányos idős embernek adnám oda.
Utcán mégse szeretnék néniket és bácsikat/anyukákat leszólítgatni, hogy szükségük lenne-e rá, gondoltam itt kérdezem meg.
Jut eszembe, még Zala megye vagy Kiskunlacháza környéke is szóba jöhet, mert vannak ott rokonok és időnként járok arra is - a kocsinak meg mindegy, hogy van-e benne egy tv.
Bocsánat a csapongásért, csak nemrég ért haza az új készülék, én meg morfondíroztam, hogy most hova a fenébe tegyem a régit és akkor jutott eszembe, hogy itt felajánlom.
Alapítványhoz nem szeretném bevinni, mert a férjem egyik rokona alapítványoknál dolgozik és a "jobb cuccokat" a kevésbé rászoruló alkalmazottak viszik haza, nem azok, akiknek tényleg szükségük lenne rá.
Itt legalább van lehetőségem rá, hogy tényleg olyannak adjam, akinek szüksége van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!