Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van itt olyan család/ember...

Van itt olyan család/ember aki ritkán fürdik? Szóval nem mindennap.

Figyelt kérdés

Miért? Megdöbbenve hallom...hogy pl. nem bányász és azért nem...meg hogy a portól kell fürdeni csak....

Nem pisiltek/kakiltok/izzadtok /menstruáltok??? Testszag azért egy nap elteltével is erősebb már...hmmmm nem értem én ezt akkor miért nem mossátok meg? Nem kényelmetlen?

2012. jan. 9. 17:46
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

ma 18:53

Nem tudom ,hogy érzed meg a tömegközlekedésen az emberek szagát, mert majdnem mindenki azt irta ,hogy csak akkor nem fürdik/zuhanyzik ha otthon marad.

Én soha ugy nem lépek ki a lakásból, hogy nem zuhanyoztam volna le.

2012. jan. 9. 18:59
 22/35 anonim válasza:
77%

Sajnos nekem sokszor nincs időm...és le lehet hurrogni, de nincs...és fáradtan nagyon nincs kedvem még zuhanyozni se...

Szívesen zuhanyoznék én is minden nap, de úgy könnyű aki csak olvasgat egész nap...

Sajnos reggel hajnalra megyek, hamarabb nem kelek fel e miatt, meg amúgy se foglalhatom le a fürdőt, mert nem egyedül élek és csak egy fürdő van. Ha meg hazaérek, van hogy a székben is elalszom a fáradságtól...

de az meg tragédia ha a kádban alszom el, mert a felkelés problémát jelent és még mindig ott van az is, hogy a fürdőben van a wc is...

Persze 2-3-4 naponta rákényszerítem magamat...de ez attól függ, hogy mennyire érzem koszosnak magamat...

2012. jan. 9. 20:22
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sajnos nincs lehetőség zuhanyozásra (azaz, hogy fürdőkádban lehetne, de én úgy nagyon fázom, és kényelmetlen az egész), úgyhogy fürdök. Hát, hogy is mondjam. 1x 1x előfordul, hogy kimarad, pl hétvégén, ha itthon döglődöm, de egyébként én nem tudok úgy kimenni az utcára, hogy nem fürödtem előtte. Nekem ez fontos. Ha lehetne zuhanyozni annak örülnék, sokkal jobb lenne, meg talán olcsóbb is, mert most minden este tele engedem a kádat forró vízzel :D
2012. jan. 9. 23:16
 24/35 A kérdező kommentje:
Hát igen most olvasgatok...am volt hogy 260 órákat dolgoztam egy hónapban...enni nem volt időm soha, viszont a fürdést akkor se hagytam ki. Ám igen, kinek melyik fontosabb...
2012. jan. 9. 23:19
 25/35 A kérdező kommentje:
Kakis seggel ki ül a vízbe amúgy? XD
2012. jan. 9. 23:24
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
A tömegözlekedések tényleg sokan vannak akik büdösek. Főleg idősebb korosztályban.
2012. jan. 10. 09:00
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Még jobban szükséged lenne a fürdésre ha ennyit dolgozol.Az ilyen igénytelen büdös emberek hogy fekszenek be a párjuk mellé? Vagy ők is hasonlóan szagosak? pfej
2012. jan. 10. 09:00
 28/35 anonim válasza:

Azért szerintem első lépésként nem ártott volna tisztázni hogy konkrétan kinek mit jelent a fürdés szó?

Mert én lehet hogy elsőre azt írtam volna hogy minden nap fürdök,de olvasva a válaszokat utána pedig azt hogy soha.

Ugyanis én minden nap zuhanyzok(szerintem ez is ugyan olyan értékű,mint a fürdés)viszont soha nem fürdök.

Szóval én ha este megyek zuhanyozni,akkor is azt mondom,hogy megyek fürdeni.Lehet hogy ezzel csak én vagyok így de mindegy.Ha tisztázzuk a fogalmakat akkor a fürdés=beülsz a kádba és áztatod magad

zuhanyozás=beállsz a zuhanyzóba,és letusolsz

És amúgy sokan azt mondják,hogy nem is érdemes minden nap fürdeni,mert nem tesz jó a bőr PH értékének.

Én nem is szeretek fürdeni mert nincs rá időm,szeretek inkább beállni a zuhanyzóba és ott relative gyorsan letusolni :)

2012. jan. 10. 15:48
 29/35 anonim ***** válasza:
magamtól még soha életemben nem fürödtem, csak amikor anyám fürdetett pisis koromban. én naponta 1x zuhanyzom.
2012. jan. 10. 20:04
 30/35 anonim ***** válasza:
34%

nem fürdök minden nap, sőt, eléggé "ritykán"

-azt hiszem, hogy nem menstruálok, mert farkam van

-ha fürdök, attól ugyanúgy izzadok, és van szag, tehát erre van a parfüm, dezodor meg most amúgy se dolgozok, nem vagyok büdös, nem vagyok bányász,

- nem szarok be

-nem hugyozok be

nem kényelmetlen

2012. jan. 10. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!