Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 12 évesen baj ha festem a...

12 évesen baj ha festem a körmeimet?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 12:17
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
Az iskolába ne fesd ki! de a sulin kívül akárhol festheted.
2012. jan. 7. 14:51
 32/35 anonim válasza:

"tegnap 8:12"

Nagyon jókat írsz és nagyon egyetértek a leírtakkal sajnos úgy van ahogy írod.A gyereknevelést nem a tinédzser korban kell elkezdeni, már pólyás korától kell vele foglalkozni, korának megfelelően kell nevelni és irányítani és akkor nem merül fel nála az a kérdés amit itt feltett.De az iskolai nevelés is nagyon fontos.Én még polgári iskolába (ez egy iskola tipus volt de a 8 osztályos általános iskola bevezetésével megszünt) járhattam és nagyon sokat köszönhettem ennek az iskolának, ott nem csak tanítottak, oktattak de naponta percről-percre neveltek is.(Pl. a tanárok öltözködésével, viselkedésével és nem utólsósorban szakmai felkészültségükkel).

Tisztelet a tanári pályán tevékenykedőknek de amit a mai tanárokról írsz sajnos igaz.Nem oly régen lehetett olvasni, hallani arról, hogy egy fiatal tanárnő sztriptízt

adott elő a fiu diákjai előtt és az igazgató még csak el sem ítélte ezt a tettét, azt sem modta ejnye-ejnye.(persze nem ez az általános és jellemző).

Az a véleményem, hogy a fiatalok nevelése és oktatása körül nálunk komoly problémák vannak.Ezen változtatni rövid távon szinte lehetetlen de nincs is rá törekvés.

2012. jan. 8. 09:19
 33/35 doga válasza:
66%

basszus! 10 vagyok és majdnem mindig ki van festve a körmöm,

de javaslom, hogy ne túl kirívóan fesd a körmeid, hanem csak szépen-ízlésesen.

Ha meglátják(a tanárok) és azt mondják,hogy nem lehet akkor

inkább ne!

2012. febr. 15. 15:31
 34/35 anonim válasza:

Persze,miért ne lehetne? Ez nem egy olyan hatalmas dolog,amin botránkozni kéne.

Üdv. egy -még élő- 12 éves aki pont az előbb festette be a körmét

2014. jan. 1. 15:38
 35/35 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy,akkor nem :D
2016. nov. 23. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!