Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 12 évesen baj ha festem a...

12 évesen baj ha festem a körmeimet?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 12:17
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
A "NEM BAJ,JÓL TESZED"-del az a baj, hogy olyanra biztat egy kiskorút amire semmi szüksége sincs, mert kicsi dogokból lesznek a nagyok.Idő előtti körömlakkozással kezdi azután jön a cigi,ital,drog stb.Mind ezt tesz azért, hogy nagy lánynak látszódjon.Az ilyen jelenségeket kellő időben le kell állítani (ez elsősorban a szülők feladata lenne) és nagy bűn ilyenekre biztatni egy tapasztalatlan gyereket.A gyermek kérdéséből kiérződik, Ő is érzi, hogy a korai körömfestés még nem neki való.
2012. jan. 4. 07:22
 22/35 anonim ***** válasza:
41%

Utolsónak:

Jézusom!!!!Megint csak nagy butaság és általánosítás. Igen, vannak olyan gyerekek akik azért hogy nagyobbnak tűnjenek cigiznek, drogoznak stb. Rossz nevelést kaptak stb.EZ A SZÜLŐ HIBÁJA,ÉS NEVELÉS. De ha egy gyerek jó nevelést kap mint például én is, akkor hiába van műkörmöm vagy festi a körmét például a kérdező vagy bárki lényegtelen akkor sem cigizek, soha nem tudnának rávenni hogy drogozzak stb. mert így neveltek és van eszem. Egy körömlakk nagyon távol áll a drogozástól. Nem lesz semmi baja a körmének hogy kifesti és szép lesz a körme, igenis foglalkozhat vele, semmi rosszat nem csinál! Én inkább azokat az embereket vetem meg(most idősebbekről beszélek) akik nem törődnek magukkal, nincs festve a körmük/műköröm vagy nem sminkelnek, igénytelenek. Nincsen abban semmi rossz ha már 12évesen törődik a külsejével és mindig igényes lesz és csinos.

2012. jan. 4. 14:52
 23/35 anonim válasza:

Azt teljen figyelmen kívül hagyod, hogy a 12 éves még gyerek. nincs semmi szüksége arra hogy fesse a körmeit,sminkeljen stb.Ápolt lehet úgy is, hogy mind ezt nem teszi.Megjegyzem nem oly rég láttam, hogy kb. másfél éves kislányt akinek vörösre volt festve a körme az idióta anyukája

"jóvoltából" szerinted akkor ez egy jól ápolt gyerek volt?? Végül is hol a határ?

2012. jan. 4. 15:17
 24/35 anonim ***** válasza:
Nagy különbség egy másfél éves gyerek és egy 12 éves tini között..A mai világban ráadásul olyan fejlettek a fiatal lányok, hogy idősebbnek néznek ki.Akármit is mondd bárki ha valaki ki szeretné lakkozni a kezét 12 évesen abban semmi nincsen igenis úgy szép.Kicsit haladj a korral és ne kapj szívrohamot egy körömlakkozástól mert szánalmas vagy.
2012. jan. 4. 16:17
 25/35 anonim ***** válasza:

Jesszusom ! Attól, hogy manapság 12 évesen idősebbnek néznek ki, attól még 12 évesek így is úgy is !

Nem lesznek sminktől "nagyobbak, érettebbek" és festett körömtől pláne sem !

Maradjanak csak addig gyereknek és élvezzék ki, amíg lehet !

2012. jan. 4. 16:52
 26/35 anonim válasza:

Kevés élettapasztalatod lehet ha ilyen botorságokat írsz és ilyen a világszemléleted. A mai tinédzserek azért olyanok amilyenek mert mindent rájuk hagynak, nevelés, fegyelem , követelmény sehol.A szülők akkor ocsúdnak fel amikor már mag van a baj és akkor kapkodnak (lásd West Balkán).Ha azt akarod mondani, hogy messzire mentem igazad van mert minden az alapoknál kezdődik.

Mondok egy példát amire már kevesen emlékeznek: Régebben (szándékosan nem írok évszámot) amikor még kötelező volt a diák sapka a fiúk télen nyáron rövid nadrágban jártak mert még nem voltak felnőttek, gyerekek voltak.Az első hosszú nadrágot (pantallót)érettségire kapták mert akkor váltak felnőtt emberé.Este nyolc óra után még kísérővel sem mehettek szórakozó helyre,most valami hasonlót foglalnának törvénybe, nevetséges de rájöttek, hogy szükséges.Ne feledjétek minden az alapoknál kezdődik!!!

2012. jan. 5. 06:16
 27/35 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Én egyetértek veled abban, hogy szórakozóhelyekre 14-15 évesen nem kéne menniük a fiataloknak...Teljesen!!!Pontosan lásd West Balkán. Én pont azt mondom, hogy attól, hogy valaki sminkel, vagy műkörme van, vagy festi a körmét, nem rib*nc és nem rossz attól.Minden a neveléstől függ.Szerintem semmi rossz nincs abban ismételtem ha valaki festi a körmét vagy sminkel, nem lesz tőle baja!És pontosan szerintem jól teszi.
2012. jan. 6. 17:01
 28/35 anonim ***** válasza:
33%

tegnap 06:16 ha ez nekem szól, mármint az előtted szólónak nagyon mellé fogtál !!!!

Nem tartom egyáltalán jónak, ahogy a mai fiatok "el vannak engedve" minden téren , akár öltözködés, akár buli, akár viselkedés, lehet itt jönni, hogy múltszázadi vagyok stb, de szerintem egyáltalán nem normális dolog 14-15 évesen az éjszakában bolyongani és a szülők meg nyugodtan alszanak !

Pont tegnap volt a TV-ben erről szó .... a szülők nagyon is sok mindenben felelősek és egy 12 éves még kislány , nem kell neki se smink se műköröm !

És lehet azzal is jönni, hogy a nagyobbak így meg úgy akarnak tetszeni a fiúknak azért sminkelnek , hát az már régen rossz ha smink és műköröm , meg műhaj és miniszoknya miatt figyel csak fel egy lányra a fiú :)

le lehet pontozni , én így gondolom és nem vagyok maradi !:)

2012. jan. 6. 18:16
 29/35 anonim válasza:

"tegnap 18:16"

Ez a kérdés elég nagy vihart kavart.Örülök, hogy egyetértesz azzal amit írtam.

Részemről érthetetlen, hogy miért nem nevelik az iskolákban a gyerekeket, mert nem elég tanítani nevelni is kellene,ez pedig korosztályról korosztályra elmarad.Megjegyzem egymás mellett élésre, viselkedésre már

az ó-egyiptomi társadalomban is oktatták az embereket mert már akkor felismerték, hogy szükség van rá.Sok mindenre a gyerekkorban kell felhívni a figyelmet mert azokat egy életre megjegyzi.Mint mondottam minden az alapoknál kezdődik ezért nem értek egyet a gyerekkori köröm lakkozással, a késsőbbiekben akár viselkedési problémákat is okozhaz.

2012. jan. 7. 06:14
 30/35 anonim ***** válasza:

hmm, igazság van abban amit írsz, kiegészíteném, hogy NEM CSAK az iskolában kéne nevelni a gyerekeket ! Én pont a nyáron beszélgettem egy fiatal , 30 éves tanító nénivel , és megkérdeztem, hogy mondja már , hogy lehet ezt és ezt megengedni az iskolában, hogy járhatnák így iskolába a gyerekek? Erre ő azt felelte, hogy nem tudnak velük mit kezdeni, meg a szülők sem otthon ! Nekem erről az a véleményem, amíg egy gyereket nem tudnak 18 éves koráig a szülők nevelni, nem tudnak rá hatni, ott a szülők megbuktak ! ÉS nagyon sok mindent otthonról visz a gyerek, sajnos az iskola meg... mit tud kezdeni ha a szülő megengedi ??? hát nálunk is voltak házirendek, leérettségiztem úgy, hogy nem lehetett miniszoknyában járni, a szempilla spirál meg volt engedve és nem festhettük a körmünket és ember lett belőlünk , és nem volt az olyan régen, most diplomáztam ! Semmiben nem szenvedtem hiányt, ugyanúgy voltak barátaim, csak nem a kirakott mellemmel vagy s.eggemmel hívtam fel magamra a figyelmet, mert nem erre voltam nevelve !:)

ÉS az esetek 80 % -ában már nem azok lesznek tanárok, akik azok akarnak lenni, és ezt érzik hivatásuknak, hanem akiket máshova nem vesznek fel , és el tengetik az életüket, megvárják míg eltelik az óra , lehet még elmennek elszívnak egy szál cigit óra utána a diákokkal, vagy beülnek egy korsó sörre velük , mert ezt is el tudom képzelni !:)

ezzel az egésszel nekem csak az a bajom, hogy azt hiszik 13-14 évesen, hogy ez így jó, mert haladni kell a korral , és ha valaki nem ért ezzel egyet, az maradi, az prűd, az h.ülye , ebben a rohanó világban a szülők meg rávágják, hogy áhh, nem volt időm megnézni mit rak ki a gyerekem a netre magáról, hogy öltözik fel reggel stb., majd akkor hökkennek meg és ébrednek rá dolgokra ha esetleg a baj bekövetkezik :S

2012. jan. 7. 08:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!