12 évesen baj ha festem a körmeimet?
Szerintem nincs azzal semmi baj, ha kipróbálod ezeket a dolgokat. (suliban csak korlátok között, nem bizos, hogy mindenki tolerálná) Én 12-14 évesen körmöt, hajat, arcot festettem, mára pedig elhagytam mindet. Kipróbáltam, de rájöttem, hogy nincs túl sok szükségem rá. Annyi előnye volt, hogy ha pl egy eseményre kell sminkelnem, nem fogok kétségbe esni.
17/l
Én aszzem 12 voltam, amikor elkezdtem festeni a körmeimet. Először csak színtelennel, hogy csillogjon picit. Aztán jöttek a halvány színek, amik nem feltűnőek. Azóta festem a körmöm állandóan, de úgy, hogy nincs olyan, hogy ne lenne kifestve a körmöm. (legalábbis emberek közé csak festett körömmel megyek.) Olyan mintákat csinálok, hogy mindenki csodálkozik. Szinte minden nap megdicséri valaki a körmöm. Tanárok is megdicsérik, gimibe nem szólnak érte (legalábbis nálunk). De általánosba sem szóltak.
Szerintem kezd valami halvány színnel. Ha olyanok a tanárok és a szüleid hogy megengedik, akkor festheted kicsit feltűnőbben is.
Utolsó: 12 éves kislánynak semmi szüksége műkörömre. Arra a körmösre is kíváncsi vagyok, aki megcsinálja.
Mondjatok bármit, de az nem gyerekeknek való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!