Divat még az, ha a hagyományos francia manikűr helyett mondjuk pirosra festem a körmöm végét?
Figyelt kérdés
Tehát ha fehér helyett piros a köröm vége?
Divat még ez?
2011. márc. 21. 20:46
1/8 anonim válasza:
Ezt nem tudom, hogy divat-e de a színes francia egymással harmonizáló színekben az.
Amúgy meg kit érdekel, hogy divat-e? Ha tetszik, csinálom, ennyi. (:
22L
2/8 anonim válasza:
Igen, az. Nálunk sokaknak olyan még. :) De ami most nagyon tetszik, hogy alapjáraton csillámos áttetsző zselé, a vége hegyes és piros, azon meg fehér pöttyök. :) Fenomenálisan néz ki, komolyan.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat =)
2011. márc. 21. 21:46
4/8 anonim válasza:
Az én körmömnek a vége pl lila, a gyűrűsujjam körmén van egy fekete macska, a többi körmömön pedig egy-egy fekete kis tappancsnyom, eddig mindenkinek nagyon bejött. :D
5/8 A kérdező kommentje:
Jujj. Az tök jó! Ötletes! :) Én is akarok olyat.
Magadnak csináltad? És a macska az egy macskafej, vagy egész macska? =)
2011. márc. 21. 22:26
6/8 anonim válasza:
A macskakörmös vagyok.
Nem magamnak csináltam, műkörmös műve. De itt egy kép róla. Én imádom. :D Ráadásul van hozzá való fekete macskás fülbevalóm is. :)
7/8 A kérdező kommentje:
Ez nagyon széép^^ :)
2011. márc. 22. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!