Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 12 évesen baj ha festem a...

12 évesen baj ha festem a körmeimet?

Figyelt kérdés
2011. dec. 28. 12:17
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem baj. Vagyis azért ne legyen minden rikító szín, de lehet halvánabb, szolidabb. Pl.: halványkék, rózsaszín, egyebek. Bár mondjuk nekem 12 évesen vörös, sötétkék vagy fekete körmöm volt xD De csak azért, mert illik a fekete ruhatáramhoz
2011. dec. 31. 09:57
 12/35 anonim válasza:

Hova sietsz? még gyerek vagy, várd meg míg felnősz!

Egyébként is miért kellene festeni a körmeidet,a babázással foglalkozzál!!

2012. jan. 1. 09:33
 13/35 anonim ***** válasza:

A köröm festés is egy módja annak, hogy az ember kitűnjön a többiek közül. Hasznosabb, ha ezt a célt 12 éves korában a képességeivel, iskolai eredményességével éri el az ember.

Hosszabb távon mindenképpen hasznosabb...

2012. jan. 1. 13:09
 14/35 anonim ***** válasza:

Utánanéztél annak, miféle vegyianyagok vannak a körömlakkban és a lemosókban? Biztos vagy benne, hogy ezek a bőrön, vékony körömlemezen keresztül is felszívódó mérgek folyamatosan szükségesek az egészséges fejlődésedhez? Valószínűleg feltűnt, hogy a lakknak, lemosóknak van egy jellegzetes, édeskés, oldószeres illata. Ezek gyorsan párolognak. Belélegzésük kezdetben szédülést, kábultságot, később légzési nehézségeket okozhat. Az acetonos körömlakklemosóktól a bőr hosszabb távon kiszárad, kirepedezik, érzékennyé válik. Tartós lakkozás akadályozza a köröm normális anyagcseréjét, a körömlemez elvékonyodik, megsárgul, törékennyé válik és innentől létezni sem fogsz tudni körömerősítő és többrétegű lakk nélkül. Ez néhány év alatt egyenes út a "szükséges" műkörömig, mert a körmöd idővel úgy elvékonyodik, hogy muszáj lesz mesterségesen gondoskodni róla, "építeni". GONDOLKODJ! Ezt akarod?

"Anyád"

2012. jan. 1. 20:50
 15/35 dukai regina válasza:
Nem baj az ekem még a 6 éves tasóm is festi evvel érzed hogy lány vagy nyugodtan fesd nem zavar az senkit ez hülye kérdés volt és másal ne foglalkozz mit mond
2012. jan. 2. 11:35
 16/35 Hatsune Miku válasza:
Egy általán nem baj!! Én már az oviban is rajongtam érte és már 8 évesen festegettem őket. Persze főleg világos rózsaszínnel, ami nem túl feltűnő de én imádtam. :$
2012. jan. 2. 13:07
 17/35 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenkor fesd a lábadon a körmöd, ott hupililára is kenheted most !:D
2012. jan. 3. 08:44
 18/35 Rachel Green válasza:
Szerintem nem baj. csak ne túlozd el ;)
2012. jan. 3. 12:26
 19/35 anonim válasza:
Ha helyes csaj vagy, akkor biztos jól áll, ha meg fiú, akkor nem tudom :)
2012. jan. 3. 18:18
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Tegnapelőtt 20:50-nek írnám, hogy:

Szerintem nagy butaság amit ön mondd. A mai világban mikor a suliban is cigifüst van,a fiatalok drogoznak, isznak 13évesen olyan bulikba járnak ami nem normális szerintem egy körömlakk meg a körömlakklesmosó a legkevésbé veszélyes. Semmi baja nem lesz tőle, nem szagolgatni fogja egy órán keresztül őket, hanem kifesti a körmét ami kb. 10perces folyamat.És a műkörömtől is max. elvékonyodik a saját körme, de ápolt szép lesz tőle az ember keze. Én a körömlakkot és a műkörmöt is ajánlom.És ezek a nagy körítések: EZT AKAROD? ANYÁD... Szánalmas..Mintha éppen drogozni készülne tényleg, könyörgöm egy körömlakk lakkozásról volt szó!Inkább ön gondolkodjon el ezen. És hogy a kérdésre válaszoljak: NEM BAJ, JÓL TESZED!

2012. jan. 3. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!