Hogyan szoktassam le magam a fogszabályzóról?
Figyelt kérdés
Fogszabályzóm volt 2 évig (nappali). Most éjszakai van (alul, fölül). Rendszeresen jártam 1 évig, de a legutolsó alakalommal nem mentem el (3 hónapja) és azóta teljesen leszoktam róla. Legutóbb június-július környékén voltam.
Akkor azt mondták, hogy az alsót 2-szer a felsőt 1-szer kell berakni a héten. Ezt szeptemberben (magamtól) lecsökkentettem, hogy minden héten egyszer rakom be a kettőt. A felső nem, de az alsó amikor berakom szokott fájni.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan "szoktassam le" magam a fogszabiról?
Azoktól kérdezem, akiknek már volt, vagy pont itt tartanak ahol én.
2011. dec. 18. 18:28
1/1 anonim válasza:
Azért fáj, mert állítani kellene rajta. Majd a fogász beállítja, és hordd addig amíg ő mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!