Hogy szoktassam le magam a pattanások szétvakarásáról?
Az a legnagyobb gondom, hogy néha rám jön és szétvakarom az arcom.
Egyébkét nagyon szép az arcbőröm (hála isten, nem látszik meg rajta, hogy néha elkap a hév, meg azért a kozmetikai kezelés is hatásos.
Szeretném magam erről leszoktatni, el is határozom, de hogyha stressz ér, vagy ideges vagyok, akkor a tudatalattim arra sarkall, hogy..... És az a baj, hogy ilyenkor nem csak egyet vakarok szét, hanem olyat is, ami még jó formán nincs is.
Mit csináljak, hogy ez ne legyen??? Leszoktatni magam nem tudom.. legalábbis még nem...
sztem meg pont h csináltass mükörmöt...jo ez igy vicces de mikor nekem műkörmöm volt hozzá nem értem az arcomhoz pedig én is szenvedélye vakaró vagyok..most, hogy nincs megint vakargatom az arcom és látszik is:S
22L
Műkörömmel és rövid körömmel is próbálkoztam már, de nem igazán vezetett eredményre.. :( Mondjuk talán műkörömmel jobb volt, de jelenleg nem tudok csináltatni (hétvégén kutyaiskolába járok, ahol valszeg sorozatba törnének lefelé a kiképzés során).
Hát ez az.. a szenvedélyes vakarászás.. Aztán meg azon gonolkozol, hogy miért is vakartad szét? Ismerem az érzést... :S
23/L
Aha ismerős... csak én inkább a sebeimet vakarom el, és utána maradnak a hegek... :( Szerintem próbálkozz az önkontrollal, foglald le magadat valami mással. Én ilyenekkel próbálkozom =/
15/L
én régen a körmömet rágtam,aztán amikor eljutottam odáig, hogy már tiszta vér volt a körömágyam meg az újbegyem hirtelen elszörnyedtem. Onnantól elég volt csak ránéznem a kezemre, és nem akartam többé rágni. Most már legalább 10 éve nem is rágtam.
Lehet, hogy neked is jót tenne, ha valahogy szembesítenéd magad. Mondjuk egy vakarászás után beállsz a tükör elé, vagy lefényképezed az arcod. Aztán ha jön a késztetés legközelebb csak ránézel a fényképre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!