Mi a véleményetek a fogszabályzóról?
Nekem valószínűleg nemsokára lesz és érdekelne, hogy mások mit gondolnak. :D
gáz-nemgáz ? :)
Nekem volt. Szükséges rossz. Az emberek elég érdekesen viselkednek az ismeretlen dolgokkal. Ma már ez nem megy csodaszámba, sokaknak van. Még a sztárok is mutogatják néha.
Eleinte nagyon féltem, hogy majd megszólnak, cikizni fognak, meg ilyenek. Végül senki nem cikizett miatta. Néhányan bámultak, de olyankor rájuk vigyorogtam és mindig nevetés lett a vége.
Nemgáz! :)
Nekem van:D, már 2 éve, de az nyugtat hogy már nem sok van hátra,szerintem olyan 3 hónap maximum.Szokatlan volt és nem éppen fájdalommentes, de így utólag nézve hidd el megéri.Csak az önbizalmamon rontott keveset, de vannak srácok akiket nem zavar, volt 2 barátom is.Szerintem megéri felvállalni, minthogy össze-vissza álljanak a fogaid.
L18
Nem csak nálad, nálam is szinte mindig fáj, de csináltasd meg mert megéri, már szinte rendben vannak a fogaim.A fájdalomhoz pedig 1-2 alkalom után hozzá szoksz.
L18
köszii a válaszokat. ;)
az én önbizalmamon már nem sokat lehet rontani, de örülök, hogy ezek alapján amit elmondtatok nem fognak leszólni :D:P
Szia én 13 éves vagyok, és mostanában tették fel....
vagyis hogy pontosítsak április 1-én, bolondok napján, nagyon féltem, hogy cikizni fognak miatta(főleg a dátum miatt) de szerencsére kellemesen csalódtam, mert csak dicsértek. Szerintem pozitívan és nagy egóval kell hozzáállni:D Valahogy úgy, hogy azzal még jobban fogok kinézni. Sztem rakass bele színeket nagyon feldobja!!
divat ? :o
szóval akinek nem is kéne annak is lesz ? :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!