Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a fogszabály...

Mi a véleményetek a fogszabályzóról?

Figyelt kérdés

Nekem valószínűleg nemsokára lesz és érdekelne, hogy mások mit gondolnak. :D

gáz-nemgáz ? :)

2010. ápr. 25. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:
nem , teljesen normális.. nekem is nemsokára lesz:P
2010. ápr. 25. 18:06
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem volt. Szükséges rossz. Az emberek elég érdekesen viselkednek az ismeretlen dolgokkal. Ma már ez nem megy csodaszámba, sokaknak van. Még a sztárok is mutogatják néha.

Eleinte nagyon féltem, hogy majd megszólnak, cikizni fognak, meg ilyenek. Végül senki nem cikizett miatta. Néhányan bámultak, de olyankor rájuk vigyorogtam és mindig nevetés lett a vége.

Nemgáz! :)

2010. ápr. 25. 18:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem van:D, már 2 éve, de az nyugtat hogy már nem sok van hátra,szerintem olyan 3 hónap maximum.Szokatlan volt és nem éppen fájdalommentes, de így utólag nézve hidd el megéri.Csak az önbizalmamon rontott keveset, de vannak srácok akiket nem zavar, volt 2 barátom is.Szerintem megéri felvállalni, minthogy össze-vissza álljanak a fogaid.

L18

2010. ápr. 25. 18:08
 4/10 anonim válasza:
nekem már egy éve van, nagyon szerettem is volna, meg hát kellett is, nem cikiztek, de amikor meghúzták volt, hogy három napig nem tudtam rendesen enni, mert úgy fájt... lehet, hogy ez csak nálam volt, ne ijedj meg! Mikor leszedik annál jobb lesz =)
2010. ápr. 25. 18:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem csak nálad, nálam is szinte mindig fáj, de csináltasd meg mert megéri, már szinte rendben vannak a fogaim.A fájdalomhoz pedig 1-2 alkalom után hozzá szoksz.

L18

2010. ápr. 25. 19:12
 6/10 A kérdező kommentje:

köszii a válaszokat. ;)

az én önbizalmamon már nem sokat lehet rontani, de örülök, hogy ezek alapján amit elmondtatok nem fognak leszólni :D:P

2010. ápr. 25. 19:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia én 13 éves vagyok, és mostanában tették fel....

vagyis hogy pontosítsak április 1-én, bolondok napján, nagyon féltem, hogy cikizni fognak miatta(főleg a dátum miatt) de szerencsére kellemesen csalódtam, mert csak dicsértek. Szerintem pozitívan és nagy egóval kell hozzáállni:D Valahogy úgy, hogy azzal még jobban fogok kinézni. Sztem rakass bele színeket nagyon feldobja!!

2010. ápr. 25. 20:05
 8/10 A kérdező kommentje:
oo ez jó ötlet köszii. :D
2010. ápr. 25. 20:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem van 1 éve. Nálunk már "divat" lett.. xD
2010. máj. 5. 19:25
 10/10 A kérdező kommentje:

divat ? :o

szóval akinek nem is kéne annak is lesz ? :"D

2010. máj. 6. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!