Mi a véleményetek a fogszabályzoról? Viszonylag szép lány vagyok, de félek, hogy majd elfogja rontani a fogszabi az arcom. Ez lehetséges?
Jajj ne félj!
Ugyan ez a helyzet nálam is...Szép lány vagyok (nem önteltségből mondom, ezek a visszajelzések) és én is tök féltem, hogy úristen fogszabályzó meg minden...Komolyan mondom, hogy jobban imádnak a pasik :D nem tudom, hogy van-e köze a kettőnek egymáshoz, de nagyon kapós:)
A porcelán fogszabályzót én meg csak akkor ajánlom, ha nagyon tisztán tudod tartani.Gondolok itt, a napi 4-5 vagy több fogmosásra.Sokmindenkinek van porcelánja és gusztustalan ahogy a cigitől és a kajáktól besárgul meg stb. Én a hagyományosat ajánlom, olcsóbb is meg praktikusabb is :)
Hát ez az én tanácsom
nézzetek hülyének, de én mindigis szerettem volna fogszabályzós lenni :) szerintem nagyon aranyosan áll a lányoknak, sőt nagyon stílusos is lehet!
18L
Köszönöm szépen :).
Ebben a hónapban megyünk el a fogorvoshoz,és valószinüleg április közepe, május végére felis fog kerülni :)Rájöttem, hogy megéri az a pár hónap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!