Csajszik! Mit csináljak, hogy szép legyen a bőrőm alapozó-korrektor nélkül? Mert csak azokkal szép. És kb 5óra múlva lekopik. Vagy mit tegyek hogy tartós legyen az alapozó? Segítesetek: szomorú lány
De ha tényleg Zinerityet használsz a letísztitott arcbőrödre gyönyörű bőrőd lesz. Plusz napi 1 liter kamilla tea ivás. Tartós alapozó a Manhatten márkától a
Powder Matte alapozó. Egy rétegbe maximálisan fed és tuti matt tarós. És nem is drága. Fekete színű a tubusa. Ennél tertósabb DM be kapható alapozórol nem tudok. Pedig én már rengeteg alaozót kipróbáltam. De ez igazán tartós és matt.
az alapozó elfedi a bőrhibádat, gondolom azt szeretnéd ha megszűnnének.
menj el egy kozmetikushoz. ilyen déghez ahol van pénztáros stb. kérj egy tisztító kezelést és közben kérdezgesd hogy a te bőrtípusodra milyen krémet ajánl. mindenkinek más és más miylen bőre van. 2 egyforma nincsen. akinek ez széppé varázsol a másiknak épeen eltömít és így tovább. egy jó kozmetikus meg tudja mondnai hogy mi a TE arcbőrödre való krém. remélm segítettem.
pusz
Ha alapozó: Az Ó utcában (nagykörútról nyílik) van olyan sminkes üzlet, ahol pl. égési sérült arcra lehet alapozót venni vagy olyan arcra ami túl érzékeny és a drogáriás cuccokat nem bírja. Ezek az alapozók mindent elfednek, nincs olyan bőrhiba amit nem, és egész nap ott maradnak az arcon. Nem kerül lényegesen többe egy ilyen mint egy márkás, 6 ezer Ft körül vannak.
Igaz, ettől az arcod nem lesz konkrétan szebb, de az alapozó mizériát megoldja :)
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!