Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A lányok mire a legallergiásab...

A lányok mire a legallergiásabbak magukkal szemben?

Figyelt kérdés

Hogy elég barnák e, hogy ne legyen pattanásuk, hogy vékonyak maradjanak, hogy megfelelő méretű a a mellük, esetleg ne legyen zsiros a hajuk, elég ápolt e a körmük,

vagy sima a lábuk (epilálás)

2009. máj. 18. 15:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon kössz a lepontozást.K...ára elegem van már ebből a hülye lepontozásból,én csak válaszoltam a kérdésre,mi ebben a nem hasznos?????????????????????Ha a kedves lepontozó megírná nagyon megköszönném (a változatosság kedvéért pontozzatok le mégegyszer,már nem érdekel)
2009. máj. 18. 22:21
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
sokat sportolok, hogy megőrizzem az alakom, ügyelek még, hogy tiszta, ápolt jó illatú legyek, smink (mértékkel, hajam jól álljon és persze az öltözékem igényes és nőies legyen, bár lehet kihagytam vmit :D
2009. máj. 19. 00:26
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ami fontos a haj,lehetőleg tiszta és rendezett legyen. Az arc nem sminkelem magam de viszont néha csillog a bőröm ezzel sajna nem tudok mit csinálni. A köröm legyen tiszta és nem nagy ,hanem formás. Fogaim még fehérebbek legyenek .
2009. máj. 19. 23:30
 14/17 A kérdező kommentje:

én max pontot adtam mindenkinek, tehát a kérdező senkit nem pontozott le, valószínüleg egy másik vűlaszoló volt, bár nem értem miért. Talán lehet nem egyezik a véleménye. Pedig attól, hogy valakinek más a fdontos, még nem azt jelenti, hogy a másiknak nincs igaza. Ha meg nem értek egyet, akkor inkább nem is szoktam pontozni ennyi. :) Puszi

köszi a válaszokat, és ne foglalkozzatok a pontokkal

2009. máj. 20. 09:43
 15/17 A kérdező kommentje:

Csakis aki nem fürdik, vagy büdös, az az igénytelen szerintem. Sajna a mai 14-16 évesek úgy néznek ki mintha 25 évesek lennének, a sok festék tönkre teszi a bőrüket, nem értem miért öregítik magukat. Én 23 éves vagyok, és sokan 16-18 nak néznek és nem bánom :) remélem 40 évesen is 30 nak fogok látszani max :D

Amúgy én a sportos és elegáns ruhákat is szeretem, nem csak a szexit, a sejtető az sokkal izgalmasabb mint ami mindent megmutat.

Nem szeretem a giccses, csicsás ruhákat, és odafigyelek arra, hogy mi az ami jól áll nekem.

Azt nagyon nem szeretem, ha hosszúak a körmeim, egyszerűen zavar, nem rágom, de ha lehet mindig levágom nagyon rövidre, és úgy érzem jól magam. :)

Ékszereket nem nagyon hordok, főleg fémet (ezüstöt, pircinget) mert allergiás vagyok rájuk sajna.

A szemöldökömet kiszedem szépen, de nem cérnavékonyra csak a különálló szálakat kihuzkodom.

Festeni nem festem a hajam, mert szeretem a színét, és nagyon rosszúl néz ki, ha a festék lenő, vagy kopik.

2009. máj. 20. 09:55
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát nekem az alakom a legelső utána pedig a szőrtelenítés. Nem azt akarom, hogy elfújjon a szél, de azért úgy normális alakom legyen. Nem kell a csupa izom, de azért egy kis sport nem árt. :) Én még a szőrtelenítésre vagyok nagyon rákattanva. Ha nem vagyok sima akkor már ideges vagyok. Sajnos. A barnaság totál nem érdekel, én szeretem a fehér bőrt, de ha véletlen nyaralás alatt lebarnulok, hát jól van. Meg néha-néha napozni picit az még jó, de nem napoznék minden nap, szoliba se mennék. A körmöm szerencsére szép formájú magától is, úgyhogy lereszelem és kész is. Hajat mosni meg szoktam. :D
2010. júl. 12. 08:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Amíg vasaltam a hajam addig folyton nézegettem magam a tükörben, hogy jaj begöndörödött-e, eláll egy hajszál? Most már göndören hagyom és így nem kell azon aggódnom, hogy jaj hogy áll, mert úgy marad ahogyan megszárad. :D

(utolsó voltam :))

2010. júl. 12. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!