A lányok mire a legallergiásabbak magukkal szemben?
Hogy elég barnák e, hogy ne legyen pattanásuk, hogy vékonyak maradjanak, hogy megfelelő méretű a a mellük, esetleg ne legyen zsiros a hajuk, elég ápolt e a körmük,
vagy sima a lábuk (epilálás)
én max pontot adtam mindenkinek, tehát a kérdező senkit nem pontozott le, valószínüleg egy másik vűlaszoló volt, bár nem értem miért. Talán lehet nem egyezik a véleménye. Pedig attól, hogy valakinek más a fdontos, még nem azt jelenti, hogy a másiknak nincs igaza. Ha meg nem értek egyet, akkor inkább nem is szoktam pontozni ennyi. :) Puszi
köszi a válaszokat, és ne foglalkozzatok a pontokkal
Csakis aki nem fürdik, vagy büdös, az az igénytelen szerintem. Sajna a mai 14-16 évesek úgy néznek ki mintha 25 évesek lennének, a sok festék tönkre teszi a bőrüket, nem értem miért öregítik magukat. Én 23 éves vagyok, és sokan 16-18 nak néznek és nem bánom :) remélem 40 évesen is 30 nak fogok látszani max :D
Amúgy én a sportos és elegáns ruhákat is szeretem, nem csak a szexit, a sejtető az sokkal izgalmasabb mint ami mindent megmutat.
Nem szeretem a giccses, csicsás ruhákat, és odafigyelek arra, hogy mi az ami jól áll nekem.
Azt nagyon nem szeretem, ha hosszúak a körmeim, egyszerűen zavar, nem rágom, de ha lehet mindig levágom nagyon rövidre, és úgy érzem jól magam. :)
Ékszereket nem nagyon hordok, főleg fémet (ezüstöt, pircinget) mert allergiás vagyok rájuk sajna.
A szemöldökömet kiszedem szépen, de nem cérnavékonyra csak a különálló szálakat kihuzkodom.
Festeni nem festem a hajam, mert szeretem a színét, és nagyon rosszúl néz ki, ha a festék lenő, vagy kopik.
Amíg vasaltam a hajam addig folyton nézegettem magam a tükörben, hogy jaj begöndörödött-e, eláll egy hajszál? Most már göndören hagyom és így nem kell azon aggódnom, hogy jaj hogy áll, mert úgy marad ahogyan megszárad. :D
(utolsó voltam :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!