Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A lányok mire a legallergiásab...

A lányok mire a legallergiásabbak magukkal szemben?

Figyelt kérdés

Hogy elég barnák e, hogy ne legyen pattanásuk, hogy vékonyak maradjanak, hogy megfelelő méretű a a mellük, esetleg ne legyen zsiros a hajuk, elég ápolt e a körmük,

vagy sima a lábuk (epilálás)

2009. máj. 18. 15:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%

az hogy barna legyek, és a hajam normálisan álljon :D

a többi is érdekel, de ez a 2 kap kiemelt szerepet.

2009. máj. 18. 15:09
 2/17 anonim ***** válasza:
74%

nalam a legfobb a pattanas.. mindig kezelem a borom hogy egyet se talaljak az arcomon :P

Aztan meg a szemoldok es a hajviselete.. ezek legyenek midnig apoltak kiszedettek esetleg befestettek..

aztan meg midnen melett ott vanm az hogy ne hizzak tartsam meg a sulyom :P

Aztan meg az epilalas es korom :P

nah meg persze szeretek sozlizni es napozni.. :P

amugy meg itt ugy erzem nem lehet sorrendet allitani.. ezek mind fontosak egy nonek aki egy kicsit is ad magara es szeret apolt lenni :)

2009. máj. 18. 15:15
 3/17 anonim ***** válasza:
96%

A hajam álljon normálisan, a körmöm és szemöldököm legyen ápolt

nem műkörömre gondolok csak hogy pl a körömlakk ne legyen lepattogva a körmöm végén, stb

bőröm ne csillogjon

ha nyár van, akkor ne legyek szőrős

2009. máj. 18. 15:19
 4/17 anonim ***** válasza:
81%
ne legyek szőrös, elég barna legyen a bőröm, normálisan álljon a hajam és alapból legyek ápolt:D
2009. máj. 18. 15:22
 5/17 anonim ***** válasza:
96%
Én nem tudok sorrendet felállítani, de mindenek felett első az arcom, pattanások ne legyenek, szőke, dús a szemöldököm, ezért azt minden nap ápolni kell, ahogyan a szempilláimat is fekete spirállal. Jól kell állnia a hajamnak, legyek mindig jól öltözött. Nekem a bőröm színe nem olyan fontos, hiszen szoliba nem szeretnék járni, a napozást pedig 10 perc alatt megunom, így megbarátkoztam hófehérke színemmel.
2009. máj. 18. 15:34
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
hajam. annak mindig tökéletesen kell állnia. illetve arra figyelek, h ne barnuljak.. igen jól látod:D nem áll jól és ezért sem szeretem a nyarat.
2009. máj. 18. 16:07
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a hajam a legfontosabb, de nem úgy, hogy tökéletesen vasalt, minden szál úgy álljon ahogy akarom, hanem egyszerűen mindig legyen frissen mosott (vagy legalább annak tűnjön), egyszerűen egyenes, hosszú hajam van, semmi extra frizura

a másik, hogy ne legyek büdös,izzadságszagú, ha kimegyek az utcára vagy elmegyek valhová barátokkal és/vagy a párommal ( egyedül táncórák után nézem el magamnak :)

2009. máj. 18. 17:28
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az arcom (pattanások), az alakom, h ne legyek szőrös és izzadt, a hajam és a szemöldököm. Utolsóval szenvedek a legtöbbet.:/
2009. máj. 18. 17:40
 9/17 A kérdező kommentje:

Remélem akik eddig válaszoltak azok is olvassák a következő kommenteket. Főleg azok, akiknek nem lehet üzenetet küldeni.

Nos tudatnom kell a hölgyekkel, hogy aki nem festi a haját, vagy nem barna a bőre (szolitól vagy bármitől) az még nem igénytelenség. Ahoz, hogy valaki igényes legyen, nem kell festék. A nő nem a sminktől szép vagy nőies. Az igényességhez csakis tisztaság kell. A lényeg hogy ne legyen zsíros a haj, ne legyen retkes a köröm, persze ha már valaki festi a haját, akkor figyeljen rá oda, hogy ne legyenek ronda lenövései, és aki lakkozza a

körmeit az lehetőleg ne legyen lekopva, vagy rendesen lakkozott legyen, vagy mossa le acetonnal. Szerintem csak egy cicababa vagy egy mániákus divatkövető hiszi azt, hogy tanga, hajfesték meg kapa körmök nélkül ronda, vagy igénytelen, esetleg fiús valaki :)

Remélem páran egyetértenek velem. Mondjuk nem értem a barna bőrért mér vannak annyian oda, a hófehér bőr nagyon szép tud lenni, sőt szerintem egy őszülö haj is szép, ha ápolt. Nincs rémesebb annál, mikor egy öreglány tini cuccokba akar járni, vagy agyon van szabva, esetleg 20 tonna festék van rajta, hogyha az arcához érnek ott maradna a kéz nyomom :)

manapság mniden harmadik negyedik fiatalnő egyforma, mert ugyanazt a példát követi, senki nem akar egyéniség lenni?

És azt sem értem, hogy a cérna vékonyra kiszedett és homlokig kiszedett szemöldököt miért tartják szépnek, nem mnodom hogy tök vastag legyen a szemöldök meg érjen össze, de egyk özepes vastagságú természetes ívü szemöldök sokkal szebb, nélküle az arc jellemtelen lesz, még a legszebb arc is.

2009. máj. 18. 17:55
 10/17 anonim ***** válasza:
79%
Nálam a vékonyság az első :D,és mindent meg is teszek érte álandóan fogyókúrázom,és sportolok.Nagyon fontos az alapápoltság,és az igényesség,nem szoktam kilónyi sminket magamra kenni,csak arra figyelek,hogy szép,tiszta bőröm legyen,és hog ne legyen zsíros a hajam.A körmök ápoltsága is fontos,elég ronda ha egy lány körme koszos,lerágott stb.Én alapból kreol bőrű vagyok,könnyen lebarnulok,nem járok szoláriumba.(ha fehér bőröm lenne akkor se szoliznék).Kérdező:Én egyet értek veled,fontos az igényesség,de azért nem kell túlzásba vinni.nem attól lesz valaki szép h 10 kiló smink van rajta.
2009. máj. 18. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!